emirrhzz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım LAPTOP İÇİN MONİTOR ALACAGIM

Cevap verecek olan yok mu ya?
  2. E

Yardım LAPTOP İÇİN MONİTOR ALACAGIM

Beyler laptopumun ana ekranı meftah oldu durduk yere. İnceleyeyim derken ekranı kırdım yanlışlıkla şimdi monitör almak istiyorum GİGABYTE M27Q Cihazım ise ASUS TUF FA506QR RTX 3070 modeli. Fakat type c çıkışının yanında herhangi bir ibare yok. Laptopta DP çıkışıda yok. Resmi sitede 3050 li ve...
  3. E

Çözüldü✓ LAPTOP ANA MONİTÖR BOZUK SANIRIM

Ekran gg mecbur ekranı değiştiricez durduk yere gitmesi çok canımı acıttı
  4. E

bugün içini açıp bakacagım diğer cevaplarıda bekleyeceğim saolasın
  5. E

şu anda televizyon ile kullanıyorum. ekran kartında herhangi sorun yok oyunda oynadım. cevapların için teşekkürler 1702184039 2 gündür her kaynağı tükettim benim gibi bu sorunu yaşayan 3 arkadaş olmuş cevapsız kalmışlar. Ulaşabildiğim en baba arıza cof arızası olabileceği yönünde
  6. E

kanka biosta da ekran aynı göremiyorum ekranı
  7. E

THE LAST OF US oynuyordum tatlı tatlı acıktım oyunu kapattım yemek hazırladım yemeğimi aldım geldim youtube bir girdim ekran resimde ilettiğim gibi oldu 60hz görüntüsüde alt kısmı bozzuk bi şekilde gözüküyor. Bios ekranı da aynı şekilde. Güvenli modda da aynı şekilde. 60hz ile 1920x1080...
  8. E

MSI Vector GP68 HX 13V Kullanıcıları buraya

asus kullanıcısı olarak okudum faydalı olmuş güle güle kullanın :D
  9. E

İkinci monitörden BIOS'a ulaşmak

Çözüm var mı kekem
  10. E

Asus TUF Gaming A15 FA507-NU-LP052 için 2500-2000TL civarında SSD Önerisi

bende de aynı mevzu bir süreden sonra takmadım şimdi cihazımın ekranı 144hz de çalışmıor aga
  11. E

Asus Tuf Dash F15 FX516PR 144Hz problemi.

Aynı olayı bende yaşıyorum güç kablosunu takınca direkt 144hz geçiş yaptıgından dolayı ekranın sadece üst kısmı bozuk bir şekilde gözüküyor. Last of us oynarken oyundan çıktım bi anda böyle bir sorun ile karşılaştım. Format için biosa gireyim dedim biosta hiç gözümüyor. Güç kablosunu...
Geri