Beyler laptopumun ana ekranı meftah oldu durduk yere. İnceleyeyim derken ekranı kırdım yanlışlıkla şimdi monitör almak istiyorum GİGABYTE M27Q Cihazım ise ASUS TUF FA506QR RTX 3070 modeli. Fakat type c çıkışının yanında herhangi bir ibare yok. Laptopta DP çıkışıda yok. Resmi sitede 3050 li ve...
şu anda televizyon ile kullanıyorum. ekran kartında herhangi sorun yok oyunda oynadım. cevapların için teşekkürler
1702184039
2 gündür her kaynağı tükettim benim gibi bu sorunu yaşayan 3 arkadaş olmuş cevapsız kalmışlar. Ulaşabildiğim en baba arıza cof arızası olabileceği yönünde
THE LAST OF US oynuyordum tatlı tatlı acıktım oyunu kapattım yemek hazırladım yemeğimi aldım geldim youtube bir girdim ekran resimde ilettiğim gibi oldu 60hz görüntüsüde alt kısmı bozzuk bi şekilde gözüküyor. Bios ekranı da aynı şekilde. Güvenli modda da aynı şekilde. 60hz ile 1920x1080...
Aynı olayı bende yaşıyorum güç kablosunu takınca direkt 144hz geçiş yaptıgından dolayı ekranın sadece üst kısmı bozuk bir şekilde gözüküyor. Last of us oynarken oyundan çıktım bi anda böyle bir sorun ile karşılaştım. Format için biosa gireyim dedim biosta hiç gözümüyor. Güç kablosunu...