Arkadaşlar merhaba 256 gb düz s24 almak mı daha iyi, yoksa s25fe mi almak daha iyi. İkisinin de fiyatları aynı. S24 2024 model ve ekranı daha küçük ama onun dışında daha kaliteli gibi sanki. Ama s25 fe de güncel olduğu için arada kaldım. Birde ikisinden de ucuz olan s24 fe de var tabii ki...
Kapton bantla etrafını sardım o kısmın ve riskin farkındayım. Sıvı metali tekrar sürmem konusundada dediğim gibi ısınıyordu bende yanlış uygulandığını ve düşük kalite bir sıvı metal kullanıldığını düşündüğüm için yeniledim. Neden böyle bir şey düşündün dersende bu modellerde bildiğim kadarıyla...
Merhabalar elimde acer predator helios neo 16 laptop var. 4070 ve i7 13700 hx var. Ürün fabrikasyon işlemcisi sıvı metalli ekran kartı ise termalle geliyor. Çok ısındığı için ve düzgün uygulanmadığını düşündüğümden gerekli önlemlerle ilk önce sadece işlemciye uygulamak kaydıyla sıvı metal...
sıfır düşünüyorum 2.ele pek güvenim yok
1745440007
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Cfi kod dediğiniz ne oluyor tam olarak? Birde sizce internet ortamından almak mı mantıklı yoksa gidip konsol satıcılarından almak mı?
Arkadaşlar merhaba. PS5 satın almak istiyorum fakat kafamda birkaç soru var. Öncelikle ps5 cd versiyon olmalı sanırım dijital versiyon almak mantıksız gibi. Ayrıca cd versiyonlu uygun fiyatlı PS5 önerilerinizi bekliyorum.
Bir de acaba PS5 alırken nelere dikkat etmeliyim acaba? Versiyonu Asya...
Hocam güzel bir monitörmüş beğendim ama sanırım stock biraz az ve biraz pahalı geldi bana. Tam fiyatlara hakim değilim ama 7k 6k fiyat biraz fazla geldi. Ama yinede düşünücem güzel bir öneri oldu teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba. Elimde 4070 li acer predator laptop var ve bu laptop hdmi 2.1 desteğine sahip. Fakat laptop 2k ekrana sahip ve 4070li laptop için 2k ekran biraz fazla. Bazı oyunlarda yetersiz kalıyor. Bundan dolayı ekran görüntüsü bozulmasını'da yaşamamak için 1080p monitör almayı...
Arkadaşlar yaklaşık 50 bin cıvarlarında alabileceğim fiyatına değicek bir leptop arıyorum. Amacım hem oyun oynıyacağım zaman uzun yıllar işimi görmesi o yüzden güçlü olmasını istiyorum hemde belirli yazılımsal işlerimi yapabilmemi sağlaması çünkü bilgisayar mühendisliği okuyorum. Önceden mac...
Bu arada ramları maksimum 2933 e kdr çekebiliyorum 3000 yaptığım anda(3200 destekliyor)direk american managers safe mode hatası alıyorum ve 2400 e çekiyor şuan 2933 de kullanıyorum
İyi günler daha yeni pc aldım ramlarım 16 gb team volcan 3200 MHz biosum güncel Anakartım Asus Prime A320M-F ve 3200MHz destekliyor pc geldiğinde ramlar 2400MHz da çalışıyordu d.o.c.p de profile 1 yaptım save exit ekranında da gözüküyordu 3200 MHz olacak yapammı diye yaptım lakin sonra yeniden...