emirslmz isimli üyenin son içerikleri

1. E

2,5K Bütçe Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Merhaba. 2, 5K gibi bir bütçem var, Bluetooth'lu kulak içi bir kulaklık istiyorum. Kulağımdan düşmemesini istiyorum. Ses kalitesi vb. güzel olsun, mikrofonu da ayrıca önemli benim için, uzun kullanımda ağrı yapmaması için pedli olsun da istiyorum. Kendim Anker Soundcore Liberty 4 NC'yi düşündüm...
  2. E

Lexar 32 GB (2x16 GB) Thor 3600MHz RAM alınır mı?

after effects kullanıyorum hocam daha fazla ram vermek için 32ye geçmem gerektiğini düşündüm,başka editör arkadaşlarımda geçmemi önermişti
  3. E

Lexar 32 GB (2x16 GB) Thor 3600MHz RAM alınır mı?

Merhaba, şu anlık sistemimde 2x8 olarak 16 GB 3200 MHz RAM'ler bulunuyor. Video edit ve render işleriyle uğraşıyorum ve RAM'e ihtiyacım oluyor. Bu markanın RAM'leri nasıldır? Anakartım MSI PRO H610M-E uyumluluk konusunda bir sıkıntı çıkartır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Bahsettiğim RAM bu...
  4. E

Epic Games Kart Reddedildi

yok değil kayıtlıykende olmuyordu şimdide
  5. E

yok hocam bloke yapılması gereken bir durumda olmadı
  6. E

onlarada baktım sıkıntı yok 1701111729 mastercard
  7. E

limitlerde sıkıntı yok papara kullanıyorum.
  8. E

Merhabalar,Epic Games üzerinden Dying Light 2 Black Friday Edition almaya çalışıyorum fakat.''Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods'' diye bir hata alıyorum.Kısacası kartım reddediliyor...
  9. E

Çözüldü✓ RTx 3090 sistem tavsiyesi

iyi iyi hocam hayırlı olsun şimdiden
  10. E

Çözüldü✓ RTx 3090 sistem tavsiyesi

dlss 3te var çatır çatır oynarsın oyunları
  11. E

windows 11 pro key

çalışıyor ama güvenli mi bilmiyorum kullanma bence cevap gelmeden
  12. E

windows 11 pro key

windows key internette görmüştüm
  13. E

windows 11 pro key

https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/get-started/kms-client-activation-keys microsoftun bu sitesindeki kms keyler güvenilir midir kms key nedir açıklayacak varmı?
  14. E

telefon önerisi 5-6k bütçe

tamamdır saolun hocam 1691869367 teşekkürler saolun
Geri