reis girdim amp x profile 1 i seçtim altında da hemen mhz hız vardı en aşşağıya kaydırdım ama max 2600 felan vardı bende autoyu seçtim şuan 2727 de çalışıyor 3000 olmadığından seçemedim
ya çok fazla anlamıyorum pcden ama şunu diyebilirim fortnite oynarken mesela arkada sadece discordu açık bırakıp seslide oluyorum ona rağmen RAM in %75 80 çalışması normal mi anlamadım yani fps drop yemeye başladım son zamanlarda termal macun temizliği de hallettim dün masaüstü kullanıyorum bu arada
benim 16gb ramim var oyunlarda son zamanlarda fps drop yemeye başladım görev yöneticisinden bakıyorum mesela oyundayken fortniteda felan %80 85 kullanıyor lolde iken %70 felan kullanıyor ramim acaba ani fps droplarım bu sebepten mi kaynaklı bilmiyorum ama çok can sıkıcı olmaya başladı
reis 240hz de kullanınca gayet iyi akıcı bi şekilde kullanamıyon mu bende oyun oynamak için almak istiyorum da 1080p de zaten yeterli olur bana önerir misin o monitörü yoksa başka bakın der misin
reis zaten bneim 310hz olsun diye bi isteğim yoktu 240hz bakıyodum da asus rog baya kaliteli buna denk gelince alır sonra ayarlardan 240hz sabitlerim diye düşündüm de yanlış mı doğru mu bilmiyorum attığın monitörlere de baktım bu arada teşekkür ederim linkler için
ben dizi film felan izlemiyorum genelde pcde genellikle fortnite ve league of legends oynuyorum ara sıra twitch yayınlari izliyorum yt videoları felan sadece bukadar