EmirYavuz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Lenovo LOQ 16IRH8 Bios Secure boot sorunu

Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi ?
  2. E

Secure Boot açtıktan sonra pc açılmıyor.

Lenovo bilgisayar kullanıyorum. BIOS'tan Secure Boot açıp PC'yi yeniden başlattığım zaman "Windows Boot Manager has been blocked by the current Security policy" hatası alıyorum ve PC açılmıyor. Çözümü nedir acaba?
  3. E

LoL'de dil değişti düzeltemiyorum.

Olmuyor. Eski dile geri dönüyor. 1677346203 Bir de aşağıda şöyle bir uyarı var.
  4. E

LoL'de dil değişti düzeltemiyorum.

Arkadaşlar lolde dil değişti bir türlü düzeltemiyorum ama sadece benim hesabımda oluyor başka hesap girersem düzeliyor ne yapmam lazım bilemedim bir de ikide bir uyarı veriyor.
  5. E

Ses efekti bölümünde geliştirmeler bölümü yok

Mikrofon bölümünde geliştirmeler kısmı yok nasıl getirebilirim?
  6. E

Bilgisayarım kilitlenip reset atıyor.

Nasıl anlayabilirim ne olduğunu ?
  7. E

Bilgisayarım kilitlenip reset atıyor.

Arkadaşlar ben 2 3 ay önce bir PC topladım. Hiç sorunsuz bu zamana kadar kullandım ama şu 2 3 gündür PC bir anda kilitlenip kendini kapatıyor. Ne oldugunu anlamadım, olay görüntüleyicisine girdim. Kernel Power diye bir hata alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
  8. E

The Forest Donuyor sonra çöküyor

1 Hafta öncesine kadar çok rahat oynuyordum.
  9. E

The Forest Donuyor sonra çöküyor

Oyunu başlattığım zaman siyah ekran geliyor, bilgisayar donuyor. Alt yapıp veya görev yöneticisini açtığımda ise donma geçiyor ama The Forest çöküyor.
  10. E

THE FOREST DONUYOR SONRA ÇÖKÜYOR

Denedik olmadı. 1610214859 1 hafta önce çok rahat oynuyordum. 1610215836 Yardımcı Olacak biri yok mu
  11. E

THE FOREST DONUYOR SONRA ÇÖKÜYOR

Oyunu başlattığım zaman siyah ekran geliyor, bilgisayar donuyor. Alt yapıp veya görev yöneticisini açtığımda ise donma geçiyor ama The Forest çöküyor.
Geri