Emiv isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri Monster Abra A5 v21.4 laptop için uyumlu SSD önerisi

SSD konusunda bir bilgim yok maalesef, o yüzden yardımcı olabilir misiniz? Çok pahalı olmayan güzel bir SSD istiyorum, 500 GB maalesef aşırı yetersiz, 2-3 oyun indirince depolama direkt bitiyor, mümkünse 500 GB'lik bir SSD olsun, teşekkürler. Fiyat konusuna gelirsek de henüz belli bir bütçem yok...
  2. E

Laptopuma hangi ram uygun olur?

Çok çok teşekkürler araştırdım ve bunu almaya karar verdim 1703591594 Hocam ürünüm laptop masaüstü değil. 1703591748 4 gb gömülü anakartta 4 gb kendisinde var toplam 8 1 adet de boş slot var
  3. E

Laptopuma hangi ram uygun olur?

Laptopumda toplam 8 gb ram var 1 ram slotu dolu 1 ram slotu boş bu laptopa uygun 8 gb ram takmak istiyorum ki toplam 16 gb ram e sahip olayım yardımcı olabilir misiniz hangi ürünü almalıyım ve bana katkı sağlar mı almalı mıyım? işlemcim i5 1135g7 ekran kartım intel iris xe teşekkürler.
  4. E

Ekran kartsız laptopta vram nasıl arttırılır?

öncelikle merhabalar yaklaşık 2 gün önce yeni aldığım laptopum elime ulaştı fakat ortada benim açımdan büyük bir sorun var önceki laptopumda ekran kartsızdı bu laptopumda öyle fakat işlemci olarak şimdiki laptopum çok daha güçlü neredeyse 2 katı. maalesef ki oyun açmaya çalıştığımda ortalama...
  5. E

Yardım Ekran kartsız laptopta vram nasıl arttırılır

öncelikle merhabalar yaklaşık 2 gün önce yeni aldığım laptopum elime ulaştı fakat ortada benim açımdan büyük bir sorun var önceki laptopumda ekran kartsızdı bu laptopumda öyle fakat işlemci olarak şimdiki laptopum çok daha güçlü neredeyse 2 katı. maalesef ki oyun açmaya çalıştığımda ortalama...
Geri