Merhaba, 65" televizyon almayi düşünüyorum da öneriniz ne olur? Genel olarak tv izlenecek ve arada sırada youtube ve bein connect uygulamaları kullanilacak
Arkadaşlar merhaba, şuan türkcell deyim yakında taahhüttüm bitecek uygun fiyatlı faturalı tarife öneriniz var mı? (internet 15gb dan az olmasa daha iyi olur)
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/esim-20gb-tarifesi
eSim olursa buna gececeğim
1722585834
tamamdır bakacağım
1722585932
çekim gücü olarak ne düşünüyorsunuz çünkü turkcell bile şuan full çekmiyor 4diş çekiyor
Merhaba arkadaşlar, turk telekomda eSim tarifesi uygun oldugu için eSim tarifesi almak istiyorum ama çekim konusunda sıkıntı çıkarır mı dezavantajı nedir?
hocam bence o kullanmadan kullanmaya göre değişiyor. daha önce 2 android telefonum oldu (asus zenfone 5 ilk versiyon - xiaomi redmi note 8) ikisinde de sıkıntı yoktu. şuan telefon donma kasma yapıyor ama giriş seviyesiydi ve telefonda hiç yer yok telefondaki uygulamarı silince normale dönüyor...
Arkadaşlar merhaba sizce uzun vadede hangisi daha iyi olur. S23 özellik bakımından çok daha iyi ama iPhone 12 3-4 yıl sonra satıp üst modele geçmek için daha doğru gibi görünüyor. Sizce hangisi??
Arkadaşlar merhaba, 2. Sınıf elektrik-elektronik öğrencisiyim üniversite bünyesindeki bir takıma katıldım orada elektrikli araba projesi yapılıyor fakat aks ile motor sürücü birimi arasında kaldım ileride çalışma hayatında hangisi daha iyi olur ? hangisini seçmeliyim? Artıları ve eksileri nelerdir?