emmi. isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri Aula Hero 84 He Manyetik Klavye Kullanan Var mı

klavyeyle ilgili görüş paylaşabilecek var mı ya da 3k civarı %75 manyetik klavye önerisi olan
  2. E

❌İndirim Bitti! Havit Fuxi H3-Plus Kablosuz Oyuncu Kulaklığı ₺2379

Aynı şekilde 400tlye mi ne almıştım 2 sene fps oyunlarında kullandım barracudası olan arkadaşımdan iyi ses kasıyordum. 400 liraya olabilecek her şeyi vermişti gayet memnundum.
  3. E

İncehesapta Axess'e 1500tl Chip Para

Bunların sevdasıyla alakası yok bence bunu akbank yapıyor itopyada da hep axesse taksit ve kampanya oluyor
  4. E

İncehesapta Axess'e 1500tl Chip Para

İncehesaptan sistem alacaklar mutlaka değerlendirsin 30bin TL'ye 1000tl ve 40bin TL'ye 1.500tl chip para veriyor bu chip paraları kart ödemesinde kullanabiliyorsunuz. Ay sonuna kadar devam ediyor.
  5. E

Sistemimi Kaça Satmalıyım

bak üslüba bak tam velet üslübuna sahip çıkamıyorsan kimseyle münakaşaya girme seni bi raporlayım da aklın başına gelsin
  6. E

tamam dombik panda :D:D:D:D:D
  7. E

sorunlu sensin adam fiyat soruyor sahibindene girip fiyat veriyorsun kendi bilmiyor mu ordan kıyaslamaya yapmayı. gideceği fiyatı soruyor bilgin yoksa yorum yapmazsın olur biter her konuya atlamak zorunda hissetmeyin kendinizi
  8. E

kardeşim demeyi yaşa göre belirliyorsan yeğenim falan demem lazım sana
  9. E

kardeşim ben satmıyorum ama kimse 10600k ve z490 karta 7bin vermez 10sene uğraşsan satamazsın bu da 7k etmez demek
  10. E

tamam işte buna 7k diyorsan 7kya alırım demek kendin almayacağın fiyatı insanlara bu kadar eder deme
  11. E

anakart ve işlemci 7k mı? sen alırsın yani 7ye? vereyim sana bende 1 kaç adet var
  12. E

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 1.799 TL

Ben de kullanıyorum bir tane şikayetim var bence çekim alanı az eski kulaklığımla balkona çıkıyordum hiçbir bağlantı problemi yaşamıyordum bununla hiç ses alamıyorum balkonda
  13. E

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Anakart AMD Am5 Atx X870 Eagle Wıfı7 9.900 TL

recep ivedik değil kanka şafak sezer repliği bu
  14. E

İdefix Alışverişimin 13. Gününde Daha Büyük Kupon Eklediler, Mağdurum.

Allah başka mağduriyet vermesin kardeş zor
Geri