Merhaba , Oyunu Geçen Gün İndirdim. Oyunum Sahte Ayrıca Windows 10 Kulanıyorum Ekran Kartı Driverim Oldukça Güncel Ve Bütün Framework Ve C++ Visüal Stüdyo'ları Kurdum Hem 32 Bit Hemde 64 Bit Oyunu Oynamak Çok İstiyorum. Yardımcı Olacak Biri Çıksın.
Kolay Gelsin Şimdiden.
Bir tane Oyun Vardı Arkadaşlar 5-6 Sene Once İnternet Kafede Oynardım Beyaz Saçlı Bir Adamdı iki Silahi Vardı Boyutlar Arası Geçiyordu Oyun Başında Kocaman Bır YAtarığa Kılıç Saplıyordu Ve Oyun Başlangıcında Karakter Bir Tane Karavana Gidiyordu Karvana Vuruyordu Canavar Karavan Ucuyordu Adam...
Bu Anaakartı İkinci El alıcam uygun buldumda İntel İ3 6098p takılırmı pinler uyyor ama chipsetten emın deilim bir yardım edebilme şansınız varmı teşekkür ederım iyi forumlar
tabi geldikinde OC Voltaj Ve Stress testlerini paylaşırım
1672246043
evet hp hiç deneme sansın oldumu
uyumu olcanı sanmıyroum bende ama soketler içeri girerse arkadan pul koyup pilastık somun ile sıkıcam :D
Arkadaşlar Bir Soğutucu Buldum Fiyatı Cok Uygundu 150 TL Server Soğutucus İmis Bloğu Cok Büyük Geldi Ve İçinde Fanı varmıs Bakır Borularıda Geçiyor Performansı Ne olur Acaba ?
Snoy Rampge SN-RW1 Hayatımda kullanıfıgm en kalite fiyat performans microfunu duuyunca aklın gidicek ve titreşim motoru var 7.1 sanal sistem var ve kaliteli yılalrdırk ulanıyroum uygulaması da var onerrım
İşlemcim % 60 cıvarı ama ekran kartı % 25 30 cıvarı oyun ise 50 fps
fps dusuk olmasına rağmen neden kullanmıyor sıknıtı nerde güç kaynagım yeterli gtx 1050 var 420 watt psu var Xeon E5450 ve 8 gb ram var
gigabyte anakartım var işlemci beslemesi 8 pin fakat bende 4 pin var ne yapmalıymı donusturuc alsam sıknıtı olurmu molex ihtiyacı olan güçü verirmi oc yapıcam Xeon X3440 takamyı dusnuyorum