Sadece pc den black ops 6 ve mordern warfare 3 ve bundan sonra gelecek call of duty oyunlarinda olan adactive triger özelliğini kullanmak için kol alacağım 2 seçenek var 1. si ps5 dual sense 2. ise dual sense edge benim bildiğim dual sense edge nin fazladan daha çok özelleştirilebilir tuşu var...
hocam hepsini asus yapacaksan anakartı da asus al bende mesela b650 m a wifi var 2. nesille sadece sogutucu blok estetikliği var. hepsi asuıs olunca armory create den cok kolay kontrol ediyosun
Hocam ssd ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü testini yaptık ama internet sağlayıcı olur ama arkadaşın dediği gibi ya ethernet portuna bağlı bir çip işi yavaşlatıyorsa da bir ihtimal telefonu bağlayıp denicem birazdan
Arkadaşlar selam hiçbir yerde düzgünce bir cevap bulamadığım için bir daha soruyorum . ev internetim 100 mbps fibernet. fakat steamda herhangi bir oyunu indirmeye kalktığımda indirme hızım 130 kb lara düşüyor steamı tekrar kapatıp tekrar açıp indirmeyi bir döngü halinde bitiriyorum . Önceki...
Arkadaşlar selam . Ben steamden herhangi bir şey indirmek istediğim zaman 92 MB/sn ile indirme yaparken aradan 20 -30 dk geçinde indirme hızım kilobaytlara felan düşüyor steam indirme önbelleğini temizledim. her şeyi yaptım ama problemi çözemedim. Herhangi bir oyun indirmek istersem sadece hızı...
arkadaşlar merhaba. Gaming genden hazır bir sistem aldım sistem parçalarım ryzen 5 7500f , asus primr b650 m-a wifi anakart, 32 gb 5200 mhz corsair ram, asus dual 4060 grafik kartı, asus tuf sıvı soğutucu aldım. Bilgisayar ilk açılışta uzun süre açmassam ilk açtığımda görüntü vermiyor. reset...
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-a620m-plus-wifi-6400mhzoc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-vga-matx-anakart_u23334
dediğiğm anakart bu evet wifi oolması lazım
https://www.itopya.com/msi-pro-b650m-a-wifi-6400oc-ddr5-soket-am5-hdmi-dp-m2-usb-32-matx-anakart_u20409
asus da bu
aralarında çok fark var mı
Sistem 4070 işlemci r5 7600x anakart olarak msi pro B650M-A wifi almak istiyordum ama bugün karşıma asus tuf a620m plus wifi anakartı çıktı fiyatı da uygun (asus 4000 tl iken msi 5700 ile 5900 arası) asus tuf alınır mı ve ileri de sistemde sıkıntı çıkartır mı (işlemci yüksek güç çeken bir...