Emoriann isimli üyenin son içerikleri

1. Emoriann

Öneri 2k 27inc monitör tavsiyesi

Siyah olsaymis cok iyiymis aslinda
  2. Emoriann

Öneri 2k 27inc monitör tavsiyesi

Hocam ben 2k 27inc monitor ariyorum dahili hoprloru de olsun istiyorum ama olmasada olur ama olursa muazzam olr marka olarak aklimda samung ve msi var butce 8-9k arasu
  3. Emoriann

32k ya sıfır ful setup Alınır mı??

Hocam düzcede tektek toplamak biraz zor parca yok cokfazla bu cokmu kotu yani bu fiyata ben cokfazlada oyun oynamicam zaten yazilim falan orenmek istiyorum aslinda fiyat konusunda biraz pazarlikta yapabilirim kaca kadar insem iyi olurki
  4. Emoriann

2.el den 27 bine bi sistem buldum sizce Alınır mı??

Hocamm allahrazi olsun cok iyi mis bunlar ya su 7500fli anakarta yazdimda eyer adam duzcedeyse almak istiom cok iyimis bunlar ben bilmiodum bunlari birde ben 26k ya bi sistem buldum sifir sade ekran karti sanirim ikinci el Alınır mı? sence biraz pazarlikda yaparim benim baya hosuma gitti aslinda...
  5. Emoriann

İkinci el zaten yazmayi unutmusum 1769351233 İkinci el hocam yazmayi unutmusum kp Alınır mı? sence bu
  6. Emoriann

Ekran kasa falan hepsi icinde 32k sizce nasil Alınır mı? birde msi in kule tipi soutucusunu takicak adam monitor fazeon 27" bisi sistem ful sifir sistem bilesenlerini resim olarak koydum sade ekran karti ikinci el Alınır mı? sizce?
  7. Emoriann

Valla hocam cok saol iyi olur Düzce
  8. Emoriann

2elden normalda 29k di fiyati 27ye kadar inidordim ama 26da yaparim gibi Sistem bilesenleri Anakart: EX-B660M-V5 D4 (wifi) Ekran Kartı: Rx6700xt İşlemci: i5-12400F Ram: Corsair 2x8 DDR4 (16gb) SSD: Kioxia 500GB M2 Kasa: NZXT Ssd salik deyeri %81 Ekran kartida furmarkta 70derceyi goruyo Sizce bu...
  9. Emoriann

Bu sistem Alınır mı??

Yazilim orenmek icin alicam birde hikaye oyunlari falan oynarim heralde sizce bu fiyata iyi mi? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-rapidness-msi-geforce-rtx5050-shadow-2x-oc-8gb-ryzen-5-5500-32gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-42118
  10. Emoriann

30.500tl ye bu sistem Alınır mı??

30.500tl ye boyle bi sistem buldum cok hosuma gitti sizce Alınır mı? yazilim örenmek istiyorum birde hikaye oyunlari oynarim heralde sizce deyermi bu fiyata? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-rapidness-msi-geforce-rtx5050-shadow-2x-oc-8gb-ryzen-5-5500-32gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-42118
  11. Emoriann

F/p 2.el monitör tavsiyesi

Tmm eyw
  12. Emoriann

Düzce ?
  13. Emoriann

2.elden monitör almak isitiyorum butcem 2-3k arası ekran olabildince buyuk olursa iyi olur
  14. Emoriann

2. El 30k ya pc toplama

Reis ddr4 beyaz bi anakart varmidir 2.el ben bulamadimda onerebilcein bisi varsa cok iyi olur amd islemci olucak
  15. Emoriann

2.elden ddr4 beyaz anakart

Amd
Geri