Emoriann isimli üyenin son içerikleri

1. Emoriann

F/p 2.el monitör tavsiyesi

Tmm eyw
  2. Emoriann

Düzce ?
  3. Emoriann

2.elden monitör almak isitiyorum butcem 2-3k arası ekran olabildince buyuk olursa iyi olur
  4. Emoriann

2. El 30k ya pc toplama

Reis ddr4 beyaz bi anakart varmidir 2.el ben bulamadimda onerebilcein bisi varsa cok iyi olur amd islemci olucak
  5. Emoriann

2.elden ddr4 beyaz anakart

Amd
  6. Emoriann

2.elden ddr4 beyaz anakart

2.elden beyaz ddr4 anakart onerirmisiniz f/p guzel bisi amd islemci olucak
  7. Emoriann

2. El 30k ya pc toplama

İleride sistemi yukselticem islemciyide 7500f kullanmayi dusunuyorum ondan dedim ileriye donuk bisi olsun istiom
  8. Emoriann

Öneri 2.el amd ekran kartı almak istiyorum

2.elden alabiliceğim 12k civari amd ekran karti önerebilir misiniz? ilk bilgisayarim olucak yazilim orenmek istiyorum ve birde hikaye oyunlari oynarim genellikle cok eski bi kart istemiyorum satarken satabiliyim
  9. Emoriann

2. El 30k ya pc toplama

DDR 5 anakart önerebilirmisin?
  10. Emoriann

Yardım G.skill ripjawsv 16gb 2.el Alınır mı?

g.skill ripjawsv 16gb 3600mhz cl 18 ddr4 remi 2.elden 3.300tl ye buldum sizce Alınır mı??
  11. Emoriann

2. El 30k ya pc toplama

2.elden pc toplamak istiyorum ve ilk bilgisayarim olucak 30k butcem var yazilim orenmeyi dusunuyorum oyun olarak hikaye oyunlari falan oynarim genellikle hangi marka hangi model parçalari alsam daha iyi olur kendim toplicam ileriye donuk bisi yapmak istiyorum ilerde yukseltirim yuksek ihtimal
  12. Emoriann

Çözüldü✓ İkinci el msi b450m dragon series Alınır mı?

Eyw reis anladim ilk pcmi toplicam biraz acemilik var
  13. Emoriann

Çözüldü✓ İkinci el msi b450m dragon series Alınır mı?

İkinci elden 2500tl ye b450m dragon series buldum Alınır mı? birde ayni fiyata asus pirme b350-pulus buldum hangisi daha iyi ve almalimiyim sizce islemci olarak amd 5 7500f kullanmayi dusunuyorum
Geri