https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0057nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-ddr5-ram-512gb-m2-rtx-3050-6gb-16-1-144hz-ips-full-hd-freedos-892q5ea-p-HBCV00004L8S23?magaza=MTB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M&url_src=and-product-detail
Bakarken bende gördüm bu cihazı ama yine bir sorayım belki daha iyi bir öneri...
Merhaba ağırlıklı olarak oyun oynuyorum. Bu fiyat bandında çok fazla laptop var. Bir çok satıcı TDP değerlerini belirtmiyor.Bu fiyat bandında alınabilecek en performanslı laptopu önerebilir misiniz ?
Herkese merhabalar. Bu fiyatlarda film izlemek, müzik dinlemek gibi günlük işlerde ama yoğun olarak kullanabileceğim bir laptop tavsiyeniz var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda viral olan bir fragman var denk gelmişsinizdir. Erkek bir gardiyanın kadınlar cezaevinde yaşadıklarını konu alıyor film ancak internette ve platformlarda bulamadım. Sizlerin bildiği bir site veya platform var mı teşekkür ederim.
Merhabalar geçen haftalarda aldığım viewsonic monitörümün arkasına bi bakarken kokuyu farkettim plastik yanık kokusu tarzı bir koku var uzun süre açık olduğundan mı normal mi bu durum ?
Hocam öncelikle selamlar, 2600 TL işlemci bütçem var r5 3600 akakçede tüm ürünler fansız olarak satılıyor ve bütçem fanı ayrı satın alarak 3600ü almaya yetmiyor. İkinci el olarak baktığımda da 2200 TL civarında piyasası get ücretiyle birlikte 2450 TL civarına geliyor. Diğer bir yanda 2650 TL'ye...