emosz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yurtdışı Telefon Almak Hakkında

Doğru diyosunuz, peki yd telefonu lokal bi yerden mi almam mantıklı yoksa internetten mi? İnternette güvenilir bildiğiniz satıcı var mı?
  2. E

Peki bu sadece xiaomi cihazlar için mi geçerli yoksa farklı modellerde de oluyor mu
  3. E

Hocam peki sence yd telefon almak mantıklı mı? Bir de bunun güvenilir satıcıları vs var mı çok belirsiz bir piyasa trde de telefon fiyatları uçtuğu için başka çözüm kalmıyor. Telefonun satıcısından direkt kayıtlı alsam sorun yaşar mıyım?
  4. E

Arkadaşlar normalde yurtdışına hiç yanaşmazdım, bugün bir tanıdık baya anlattı. Yurtdışı telefon işi çok karışık ama sanırım mantıklı gibi. 25-30k arası bütçem var, yüksek ihtimalle xiaomi almak zorundayım ama, bu kayıt, imei vs. işlerini detaylıca açıklayacak biri var mı? Yani yurtdışı alırsam...
  5. E

2000 TL'ye Mouse Önerisi

ATK A9 Ultra Max 2.0 harici ATK A9 almanızı tavsiye etmem. https://www.amazon.com.tr/dp/B0GYPMW9QN?psc=1&psc=1 https://www.amazon.com.tr/dp/B0GYPQLM1Z?psc=1&psc=1
  6. E

Honor 600 Alınır mı?

Annemin honor 400'ünün adaptörü şu anlık idare eder beni muhtemelen. Ama çok yorum okudum kılıf ve adaptörün piyasada olmaması hakkında. Üzücü
  7. E

Honor 600 Alınır mı?

Hocam çok teşekkür ederim, baya aydınlattınız. Honor 600 alıp geçeceğim. Çok teşekkür ederim tekrardan
  8. E

Honor 600 Alınır mı?

Muhtemelen ondan dolayı. Sizin fikriniz nedir?
  9. E

Honor 600 Alınır mı?

25-30k 1782651489 Hocam bir de Honor 400 12/256'lık hali 28k, tercih edilebilir mi sizce? https://www.hepsiburada.com/honor-400-5g-256-gb-12-gb-ram-honor-turkiye-garantili-gece-siyahi-p-HBCV000092CY0L
  10. E

Honor 600 Alınır mı?

Sağ olun, bekliyorum yorumunuzu.
  11. E

Honor 600 Alınır mı?

Sağ olun yorumunuz için. Ne diyorsunuz alayım mı sizce Honor 600? Poco X8 Pro gözüme çarptı, honor 600 yerine tercih edilebilir bir cihaz mıdır?
  12. E

Honor 600 Alınır mı?

Annemde 400 var, baya memnun ama 3 yıl güncelleme desteği var, honor 600'ün ise kutu içeriği yok (ekran koruyucu hariç) ama 6 yıl güncelleme desteği var. Annemin şarj aleti işimi görür ama değer mi bilmiyorum.
  13. E

Honor 600 Alınır mı?

Bugün yakınımdaki 3 farklı teknoloji mağazasını gezdim bu en ünlü olanları. Hepsinde 38k sabit fiyat vardı, hepsi beni honor 600 almaya yanaştırdı, ve s25 fe'nin fiyatının artacağını söylediler. Özellikle her gittiğim mağazada honor 600'ün önerilmesi biraz gerdi, üstüne mağazalarda 512 gb'lik...
  14. E

Honor 600 Alınır mı?

Sizce 1.5 ay beklemeye değer mi? Yoksa şu an bu fiyata honor 600 almak mı mantıklı? Çünkü 1.5 ay içinde fiyatı yükselirse hiç alamam yine honor 600'e dönersem de beni üzmesini istemem açıkcası.
  15. E

Honor 600 Alınır mı?

hocam s25 fe tekrar o fiyatlara gelir mi ki? şu an 35k ve kime sorsam daha yükselir diyor.
Geri