hocam öncelikle alınmış alınmıştır 5070 iniz olduğunda da sizi üzmeyecektir hatta 2k çözünürlüğe geçtiginizde 5080 de bile üzülmezsiniz insanların abartmalarına bakmayın 500 fpsnin içindeki 20 30 fps için dünya kadar para dökmeyi seviyor milletimiz he piyasadaki en mantıklı işlemci ise söz...
Arkadaslar birakin cahile laf anlatmaya calismayi dogru ayarlamalar yapildiktan sonra 7800x3d ile 1080p de bile fark gorebilmen icin 5080 ustu bir kart kullanman gerekir cunku fark o derece kapanmis olacaktir. 3d islemciler ramin timinglerini cok onemsemez. Bu nedenle daha iyi performans alirlar...
Arkadaslar cok fazla bos yorum yapilmis ve isi bilmeyen editorlerin dogru ayarlanmamis 9700xler ile test yapmasindan kaynakli internetteki test videolarina aldanarak potansiyelini goremediginiz bir islemci dogru undervolt ve bellek ayarlariyla 1080p oyunculukta dahi 7800x3d ile kafa kafaya...
arkadaşlar cihaz mini ledmi redditte ve rtingste mini led olduguna dair yazılar gördüm ben ama bu fiyata mini led olacağını da sanmıyorum ki 300cd parlaklıkta miniled için oldukca dusuk
arkadaşlar sistemi alan arkadaşlara intelden bf6 kod verilecek satmak isteyen olursa birden fazla alacağım bu şekilde sistemi daha da ucuza getirmiş olabilirler dileyen özelden iletişime geçebilir..