DAREU EK75 Pro Bunu sipariş ettim fiyatı benim cezbetti sessiz olduğu söylemişler ve tuş dizilimi istediğim gibi kablosuz olmasıyla birlikte tadından yenmez duruyor umarım pişman etmez. connectgame problem yaşattığı konusunda yorumlar gördüm ama bakalım yaşayıp göreceğiz gibi.Bundan önce Ajazz...
İş yerinde kullanacağım %75 düzeninde F1,f2 tuşlarının olduğu küçük sessiz bir klavye arıyorum. Mümkünse mekanik ve sesiz ve olabildiğince dar yani küçük klavyeyi arıyorum. Sebebi ise klavyenin sağında çizim tableti olacak alanım daha da darlaşsın istemiyorum.
Bütçe 2000TL uzaktan bağlantı...
kampanyayı takip ettim her şey okey. steame gittim 10dolar aldım bir bakayım dedim kampanyalar şuan gözükmüyor takip ettiklerimde de yok. bu sorunu yaşayan var mı ?
Kablosuz kullanabileceğim tarzda bir klavye arıyorum, oyunları tv ekranına bağlayıp oynuyorum. bütçem 2.5k civarlarında diyebiliriz önerisi olan var mı ??
https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s1-amd-ryzen-7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009JL7D5
70k ya bu sistem nasıl bir fikir verebilir misiniz?
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: ASUS PRIME B650M-R Bellek: 2x16GB Crucial...
evet şimdi gördüm iskandinav tus düzeninde yazıyormuş, ben uk ye bakmıştım. ama bunda da sağ taraf benim için çok gereksiz geldi ya yön duşları ve üstteki home,end falan komple kullanmıyorum. benim F tuşları benim için elzem açıkcası veya en azından numpad bile olsa okey gibi. ama sanırım...
Bana kablosuz kullanabileceğim, gecikmesiz bir klavye gerekli fiyat aralığım 2500e kadar okeyim. özellikle küçük tarzta bir klavye olmalı? öneriniz var mı ?bu klavye sanırım wireless özelliği falan yok. Not: red switch falan sessiz arıyorum