Kasamı satmak istiyorum çünkü yeni sistem aldım bu PC'im de açıkta kaldı. Ne kadara satabilirim? Ölü fiyat yazmayın lütfen Özelliklerini aşağıya bırakıyorum. Ekran kartı birkaç sene önce 2060'ın yenilenmiş versiyonu 12GB VRAM var
Asus Prime B450M-K II 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
AMD...
Haklısın diğer platformlarda TLOU daha pahalı, en ucuzu Epic görünüyor ve zam alma ihtimali var dediğin kısma katılıyorum. Benim de tahminimce indirimlerden sora zamlanabilir. Diğer oyunların da ihtimali var Staw Wars ve Dead Space belki almaz ama Alan Wake 2'nin de zamlanacağını düşünüyorum...
Epic Gamet'de yılbaşı tatil indirimleri var ve ben de uzun süredir almak istediğim oyunlardan birini indirimdeyken almak istiyorum. Sizce hangi oyunu alayım, görüşleriniz almak istiyorum. Hepsi çok iyi oyunlar ancak birine karar vermesi baya zor o yüzden sizin önerilerinizi istiyorum. Anketime...
Palit tercih edeceğim ekran kartı olmaz, inno3d makul ama. Palit'in videolardan performansına baktım bana göre pek iyi değil 4070super gibi bir ekran kartının 2k'da 70-73 derece sıcaklık vermesi bana göre normal değil çünkü diğer ekran kartı markaları sıcaklkta ve performsta daha iyiler...
4070 süperli sistemleri araştırdım ama her seferinde yükseltmeleri yaptığımda fiyatı bütçemi aştı. Ben de çok istiyorum 4070super olsun. Sisteminizi iyi fiyata almışsınız
Bir de şu farkı göremediniz sanırım bu 46K parçaları yükseltilmiş haliyle 46K, yani ham halindeki fiyatı değil onu belirteyim. Eklenen, yükseltilen parçalar; sıvı soğutucu, 32gb ram, 2tb m.2 ssd ve kasa
Bişenler güzel, fiyat da güzel. amd ekran kartı olması biraz bozuyor. Amd'nin bu ekran kartı modeli çok güzel güçlü vram'i fazla ama nvvidia ekran kartının başlıca sunduğu özellikleri sunamıyor o açıdan eksi kalıyo. Bir de ben nvidia ekran kartı düşünüyorum, çünkü yayın ve video editleme ile de...
Zamanı gelince İşlemci ve ekran kartı yükseltilebilir. Diğer yorumda bahsetmişsiniz benim de anladığım 7500 ile 7600 arasında çok bir fark yok gibi. İşlemci konusunda önerebileceğin bir işlemci var mı. İmkan olursa en azından o seçilebilir
1735408035
Fiyatı arttıran nedenlerden Ssd çünkü 2TB ve...