emrahduman57 isimli üyenin son içerikleri

1. E

televizyonun iç ekran kırılması nasıl anlaşılır

televizyon düştü ve bu hale geldi bunun iç ekranı mı kırık yoksa dıştan mı kırılmış acaba ? yardımcı olursanız sevinirim.
  2. E

5000 TL Bandında Sistem Önerisi

Elimde şuanda 6 k küsür para var yaklaşık 5k ya sistem toplayıp monitör de almam gerekiyor öneriniz varsa dinlerim.
  3. E

5800 tl monitör dahil pc tavsiyesi

5800 TL bandında fiyat performans monitör dahil hazır sistem pc önerisi olan var mıdır arkadaşlar? yardımcı olursanız sevnirim.Şimdiden teşekkürler.
  4. E

Ekran kartımın oyun oynarken çökmesi sorunu

Valorant oynuyorum ve bilgisayarım oyun devam ederken bir anda gidip "ekran kartı sürücüsü çöktü yazısı" geliyor karşıma normalde m430 ekran kartı modelim ama amd sitesinden yükleyince m330 geliyor m330 ekran kartıyla oynarken de "ekran kartı sürücüsü çöktü demiyor" ama yine oyun donuyor m430 u...
  5. E

Laptop'um da ekran kartı sürücüsü çökme sorunu

Öncelikle herkese merhaba benim hp olarak kullandığım bir laptop'um mevcut.Bu laptop da oyun oynarken oyunlarda durmadan sıkıntı yaşıyorum.Herşeyi maksimum performansa çektigimde oyun donuyor,ondan sonra da bilgisayarım donuyor kapatıp açmam gerekiyor.İlk aldığımda böyle bir sorunla...
  6. E

bilgisayarım oyunlarda donuyor alt taba alamıyorum bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum

Öncelikle herkese merhaba benim hp olarak kullandığım bir laptop'um mevcut.Bu laptop da oyun oynarken oyunlarda durmadan sıkıntı yaşıyorum.Herşeyi maksimum performansa çektigimde oyun donuyor,ondan sonra da bilgisayarım donuyor kapatıp açmam gerekiyor.İlk aldığımda böyle bir sorunla...
Geri