Emrbrn isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Ekran kartı bilgilerinizi alabilir miyim ?

7800 xt ileriye dönük için daha iyi değil midir mesela ilerde daha ağır oyunlar için daha iyi grafiklere çıkabilmek için örnek 4k ya
  2. E

Yanlış yazılmış tr sitesi demek istemiştim
  3. E

Amazon te olan değil mi hocam ?
  4. E

Hocam ben Amazon dan hiç anlamıyorum ben güvenemiyorum da hiç alışveriş yapmadığım için siz belki araştırmış veya alışveriş yapmış olabilirsiniz ama ben yapsam kesin başıma bir şey gelir 😁
  5. E

3 fanlı daha iyi değil mi hocam ?
  6. E

Hayır beni yanlış anladınız tek tük var dediğim bahsettiğim ekran kartı stokta tok yani tek tük var fiyat biligisi için demiştim (sizin dediğiniz depo vs nerde nasıl ulaşılır anlamadım bilmiyorum o yüzden soruyorum)
  7. E

Depo dediğiniz Ben araştırdım baktım alacağım ekran kartı stokta hemen hemen kalmamış tek tük yerlerde var ve fiyatı 25 bin
  8. E

İsteyip size atacağım ben anlamıyorum çünkü
  9. E

Bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama birde şöyle söyliyim attığınız ilan 19.500 ben alcağım 9060xt yi Asüs olan bahsettiğim 17 bin tl de anlaştım mantıklı değil midir sizce ? 1771322328 Hangi testleri istemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
  10. E

Tamam bu ilan ile haklısınız ama benim baktığım 9060xt Asüs ün tuf serisi ve üç fanlı olan modeli onu araştırsanız ne demek istediğimi anlarsınız (bence attığınız ilan ile benim bahsettiğim ekran kartı arasında fark vardır diye düşünüyorum) 1771321877 Asüs tuf rx 9060xt
  11. E

Hayır sıfır 9060xt ler 25 bin bandında en az 7800xt ise 28 bin
  12. E

Bende öyle düşünüyorum ama uzakta olduğu için güven meselesi var az bi para değil nasıl olsa diğer 9060xt yi elden alabilme imkanım siz olsanız nasıl düşünürsünüz 1771321315 9060xt mi diyorsunuz 7800xt yi Önermiyor musunuz?
  13. E

İkiside 18 ortalama 1771321003 Hayır atmadı ikiside 2-4 ay kullanımlık ve garantili falan ne testi istemem gerekiyor? 1771321036 Ultra ayarlarım kaç fps alıyorsunuz ?
  14. E

9060xt 16gb 128t kurtarmaz mı diyorsun?
Geri