kafadan 2 sene bineceğim birde cok aktif kullanıyorum yani arabyı durmuyor nerdeyse
1781042181
neden böyle düşünüyorsun mesela
1781042220
min 2 sene bineceğim arabaya dediğiniz gibi bakındım biraz 4control de sorun cıkarsa can yıkıyormuş sadece cam tavanlı olanını bulursak makul gibi duruyor
1.5 Milyon TL bütçe ile 2022 2023 megane 1.5 icon paket ve 2017 2018 model Renault talisman 1.6 icon cam tavan 4Control arasında kaldım talismanda km ler 130 bin civarı meganede 90 bin küsür civarı siz olsanız hangisiini tercih ederdiniz.
Merhaba arkadaşlar. ikinci el bi sistem almak istiyorum max bütçem 22 23 bin tl bu fiyata bir şeyler bulabilir miyiz ve sizce hangi ekran kartı ve işlemciyi tercih etmeliyim yardımınızı bekliyorum.
İşten cıktım 1 1.5 ay oluyor benim boş kaldıgım sürece bir şekilde para kazanmam ve borçlarımı yavaş yavaş ödüyor olmam gerek veya boş vaktimi değerlendirecek bir şeyler arıyorum yazılım ve grafik konusuna cok uzak değilim az çok bildiğimi söyleyebilirim neler yapabilirim bu dönemde ?
merhabalar kolay gelsin. Bilgisayarım bir oyuna girdiğinde direkt giriş menüsüne gelemeden kendini resetliyor bunun nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz ?
başlıkta da yazdığı gibi pc mi satmayı düşünüyorum ederi nedir ?
Kasayı 12.11.2023 tarihinde sıfır aldım. ek olarak sıvı soğutucu taktım. parçaların hepsinin kutusu, faturası ve garantisi vardır.
İşlemci = Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci
Anakart =...