İşten cıktım 1 1.5 ay oluyor benim boş kaldıgım sürece bir şekilde para kazanmam ve borçlarımı yavaş yavaş ödüyor olmam gerek veya boş vaktimi değerlendirecek bir şeyler arıyorum yazılım ve grafik konusuna cok uzak değilim az çok bildiğimi söyleyebilirim neler yapabilirim bu dönemde ?
merhabalar kolay gelsin. Bilgisayarım bir oyuna girdiğinde direkt giriş menüsüne gelemeden kendini resetliyor bunun nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz ?
başlıkta da yazdığı gibi pc mi satmayı düşünüyorum ederi nedir ?
Kasayı 12.11.2023 tarihinde sıfır aldım. ek olarak sıvı soğutucu taktım. parçaların hepsinin kutusu, faturası ve garantisi vardır.
İşlemci = Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci
Anakart =...
Aynı sorundan bende yaşıyorum. Ama 2 3 önceye kadar bi sıkıntı yoktu. Dün gece oyuna girdiğimde farkettim aşırı derecede pikselleşme var. Ekran kartı driverini güncelledikten sonra oldu böyle oldu diye düşünüyorum bi çözümünü bulursan buraya yazarsın. Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar kasayı temizlerken elim takılıp kasanın önündeki 3 fandan bir tanesini kırdım ve bu dengesiz oldugu için kasayı calısırken titiriyor tekli beyaz fan bulabilir miyim ?
Steam'de indirme hızım bir anda 0'a düşüyor bunun SSD ile alakası olabilir mi?
2 3 gündür bu sorunla karşı karşıyayaım 10 15 dk da indireceği oyunu 1 saatte indiriyor ve bu sadece steamde oluyor.