emrcnbellek isimli üyenin son içerikleri

1. E

İki Araba Arasında Kaldım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

kankam maalesef 1.5 i aşamıyorum keşke aşılabilse :D civiclerde de o kasa cok hoşuma gitmiyor güncel kasa da düşmüyor o fiyatlara
  2. E

kafadan 2 sene bineceğim birde cok aktif kullanıyorum yani arabyı durmuyor nerdeyse 1781042181 neden böyle düşünüyorsun mesela 1781042220 min 2 sene bineceğim arabaya dediğiniz gibi bakındım biraz 4control de sorun cıkarsa can yıkıyormuş sadece cam tavanlı olanını bulursak makul gibi duruyor
  3. E

1.5 Milyon TL bütçe ile 2022 2023 megane 1.5 icon paket ve 2017 2018 model Renault talisman 1.6 icon cam tavan 4Control arasında kaldım talismanda km ler 130 bin civarı meganede 90 bin küsür civarı siz olsanız hangisiini tercih ederdiniz.
  4. E

İkinci El Kasa Bakıyorum 20 23 Bin TL Bandında

İstanbul geneli bakabilirsiniz hocam yardımınız olursa sevinirim
  5. E

arakdaşım satıyor 24 bin tl diyor 6700xt 5600 işlemci xpg ram 2 adet 16 iyi midir
  6. E

Merhaba arkadaşlar. ikinci el bi sistem almak istiyorum max bütçem 22 23 bin tl bu fiyata bir şeyler bulabilir miyiz ve sizce hangi ekran kartı ve işlemciyi tercih etmeliyim yardımınızı bekliyorum.
  7. E

45.000 - 50.000 Bandında Laptop Önerileri

Merhabalar Arkadaşlar 45.000 50.000 Tl civarına laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  8. E

25.000₺ Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

i3-13100f gigabyte rtx4060 eagle sistemimi satıyorum hocam 27 inç 165hz monitör ile birlikte hepsinin garantisi faturası mevcut
  9. E

Boş Vaktimde Nasıl Para Kazanabilirim?

İşten cıktım 1 1.5 ay oluyor benim boş kaldıgım sürece bir şekilde para kazanmam ve borçlarımı yavaş yavaş ödüyor olmam gerek veya boş vaktimi değerlendirecek bir şeyler arıyorum yazılım ve grafik konusuna cok uzak değilim az çok bildiğimi söyleyebilirim neler yapabilirim bu dönemde ?
  10. E

Oyuna girince pc hemen kapanıyor neden ?

Psu için testi nasıl yapacağız
  11. E

kablolarda da sıkıntı yok psu kaynaklı olabilir mi acaba 1738163873 1 2 ay önce değişti
  12. E

bıos update yaptım hocam fakat sorun halaa devam ediyor
  13. E

merhabalar kolay gelsin. Bilgisayarım bir oyuna girdiğinde direkt giriş menüsüne gelemeden kendini resetliyor bunun nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz ?
  14. E

GAMİNG GEN MAĞAZADAN TESLİM ALMA

ben aynısını düşünüp yaptım fakat hiç bir şekilde teslim olmuyor. internetten alım olduğu için mecbur kargo sürecini bekleyeceksin.
  15. E

Bilgisayarımı satıyorum sizce ne kadar eder

başlıkta da yazdığı gibi pc mi satmayı düşünüyorum ederi nedir ? Kasayı 12.11.2023 tarihinde sıfır aldım. ek olarak sıvı soğutucu taktım. parçaların hepsinin kutusu, faturası ve garantisi vardır. İşlemci = Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci Anakart =...
Geri