EmrCPR isimli üyenin son içerikleri

1. EmrCPR

Yardım 360 Mm Sıvı Soğutmayı Kasanın Önüne Takmak

hocam öne takamdım ben üste taktım
  2. EmrCPR

Yaptığım Mantıklımı Sinpaş Araç için

Hocam ben şahıstan aldım aracı. belgeleri biliyorum dm yazın resimleri atayım. Mayısın son perşembesi sabah erkenden notere gideceksiniz. satış almadan önce sigorta kasko yaptıracaksınız Kasko yaptırırken Daini Mürtein "DM" koyduracaksınzı sinpaş adına bu olmadan para yatmaz önemli konu. Bunları...
  3. EmrCPR

Yaptığım Mantıklımı Sinpaş Araç için

Hocam selamlar, bende sinpaştan araç aldım. daha alalı 3 ay olucak 24 Temmuz 2025 tarihinde aldım. Ocakda yazıldım kurasız 7 ayda. 1.200.000 Tl finansmana girmiştim. Dedikleri tarihte aldım aracımı hiç bir problem çıkmadı. Bende şu anda 40K olarak ödüyorum borcumun bitmesine tam 1 sene var...
  4. EmrCPR

METİN2 İÇİN 2.EL LAPTOP ÖNERİSİ METİN2

Yaşıyor hocam hala da yaşar :D
  5. EmrCPR

Hocam zaten 0 almayacağım 2.el temiz 2 client açtığın da sorun olmayacak şekilde olsa yeterli
  6. EmrCPR

Hocam belirli bir bütçem yok. Çok iyi bir şey de aramıyorum sadece bana aynı anda 2 client açsın yeterli. Bunu karşılayacak 2 adet laptop arıyorum sadece.
  7. EmrCPR

Dostlar selam, Hanımla beraber metin2 oynamak için 2 adet 2.el laptop öneriis alabilir miyim ? Aşağı yukarı aynı anda 2 client açsın yeterli. birisi eşime birisi bana iş yerinde kullanacağım :D. Not: Evde masaüstü pc var ama onunla metin2 oynamak istemiyorum veya oto farma bıraktığım da 7/24...
  8. EmrCPR

UPLOAD 35 AMA YAYIN AÇAMIYORUM

Rica ederim hocam pek yardımcı olamadık kusura bakma.
  9. EmrCPR

Online Oyun Dışında Oyun Oynayamamak.

Valla öyle hocam ara sahne bi geliyor enter veya boşluğu abanıyorum direk geçsin diye. Bir de oynayacakmış gibi gidip her çıkan hikayeli oyunu da alıyoruz. Hocam arkadaşlar olmasa bile tek başıma bile online girsem hiç çıkasım gelmiyor. Arkadaş ortamı gelince zaten bambaşka bir ortam oluşuyor...
  10. EmrCPR

Hocam ekran kartında da olabilir amd tarafına hakim değilim tam belki bir kaç ayar değişikliği yaparak sorun çözülebilir. Nvidia olsa hatayı buluruz.
  11. EmrCPR

Aynı öyle hocam valla. hikayeli oyunda gerçekten zaman geçmiyor ama online girince zaman su gibi akıp gidiyor.
  12. EmrCPR

Hocam 8veya 10 Bit sorun çözülmesi gerekiyor. Gereken ayarları yapmışsınız zaten. hangi platform'da yayın yapıyorsunuz başka bir yer de denediniz mi ?
  13. EmrCPR

Hocam bu şekilde stabil gözüküyor ekran kartınız nedir ? Bit'i 8K verebilirsiniz
  14. EmrCPR

Hocam onu da denedim indirdim sonrasında vazgeçtim nedense hikayeli oyuna girmek istemiyorum veya zamanımın boşa gittiğini düşünüyorum. veya şöyle örnek vereyim hikayeli oyunlar da ara sahneler de beklemeyi sevmiyorum ama bütün hikayede ara sahlerde geçiyor. Sıkılıp kapatıyorum
  15. EmrCPR

Hocam bitrate2yi 10Kya çıkarın. obs ayarlarınızı atabilir misiniz bi
Geri