EmrCtrl isimli üyenin son içerikleri

1. EmrCtrl

Amd sürücüsü zaman aşımı

Rx 580 2048sp ekran kartım var driverlarım güncel de olsa, stabil sürümlerden birine de alsam yinede sürücü zaman aşımı hatasını alıyorum ve bazen kasanın tuşundan kapatmayana kadar düzelmiyo. UV, OC farketmeksizin alıyorum hatayı çözümün bilen varsa anlatabilir mi
  2. EmrCtrl

Bilgisayar da ne sorun var bilmiyorum

hocam belki ekran kartında bi sorun vardır diye söylemiştim
  3. EmrCtrl

hocam apu dan görüntü alabiliyor musunuz peki?
  4. EmrCtrl

hocam tam olarak sorununuzu çözer mi bilmiyorum ama buna benzer olay benim başıma gelmişti. Flash belleğe kurulum gerektirmeyen linux isolarından birini yazdırıp sistemi usb den çalıştırmıştım her şey çalışıyodu bende usb üzerinden ssdmi sağlığına baktığımda ssd mefta olmuştu daha sonra yeni ssd...
  5. EmrCtrl

DARBOĞAZ Yaparmı ???

yapmaz hocam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
  6. EmrCtrl

HANGİ İŞLEMCİ DAHA İYİ OLUR

kasada güç kablosunu bağladığın ve parçalara(anakart ekran kartı vs) elektriği düzgün bi şekilde dağıtan şey bi nevi sigorta
  7. EmrCtrl

Bu fiyatlara alabileceğim bu tarz klavye önerir misiniz?

https://www.trendyol.com/ulugames/madlions-mad60-he-hall-effect-rapid-trigger-manyetik-switch-8000-hertz-mekanik-klavye-p-927405699?boutiqueId=61&merchantId=772540 hocam yanlışlıkla aynı modelin he olanı demişim bu 60 he
  8. EmrCtrl

Bu fiyatlara alabileceğim bu tarz klavye önerir misiniz?

https://www.trendyol.com/ulugames/madlions-mad68-basic-he-hall-effect-rapid-trigger-manyetik-switch-8000-hertz-mekanik-klavye-p-938921802?boutiqueId=61&merchantId=772540 hocam eğer biraz daha çıkabilirim diyorsanız he modelini alın bu basic olanı
  9. EmrCtrl

Çözüldü✓ Oyuna girerken ekran kartı yerine ram kullanıyor

eğer parçalar uyumsuzsa parçayı algılamayabilir genellikle eski anakartlarda vsde yapar ama ram için çoğunlukla geçerli oluyor 1752520867 parçalar uyumlu gözüküyor windowsla alakalı herhalde
  10. EmrCtrl

sistemini tam olarak atabilir misin belki anakart vs uyuşmazlığı vardır
  11. EmrCtrl

Öncelikle driverların güncelmi
  12. EmrCtrl

10bin TL'ye ekipmanlar dahil sistem önerisi

hocam nexus air kulllanıdınız mı ona göre belki alabilirim ağırlığı vs iyi mi
  13. EmrCtrl

14400f yerine hangi işlemci

hocam bütçenizi arttırırsanız i9-14900k alabilirsiniz https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i9-14900k-yirmi-dort-cekirdek-3-20-ghz-fiyati,331595001.html?_gl=1*1h2vl70*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=EAIaIQobChMI8ZuyxuqbjgMVS39BAh1s2BnGEAAYAiAAEgJ9afD_BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxi8ppO0IaXyDutd49Upzfh4
  14. EmrCtrl

14400f yerine hangi işlemci

anakart modeli yazarsanız ona göre kesin bi öneride bulunabiliriz bir de bütçe ne kadar?
  15. EmrCtrl

10bin TL'ye ekipmanlar dahil sistem önerisi

15 bine bile zor ama pek bir şey bekleme derim
Geri