Emrcvkkl7 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Tandem oledler de sorun var mı

o zaman tandem almak daha mantıklı
  2. E

tandem oledin olayı ne peki oda mı aynı
  3. E

Merhabalar oled ekran görüntüsün gördükçe içim gidiyor cidden oyunlar olsun film dizi izlerken bile çok güzel gözüküyor korkum klasik olan oled yanığı korkum da bu çünki az bi para değil malesef :) sorum ise şu. tandem oled diye bir şey var bide bunlarda da böyle bi sorun var mıdır?
  4. E

Asus rog space tuşu bulunur mu?

kötü oldu baya hoş duruyor çünki bunu kim basar onla ilgili fikrim yok. peki bilek desteklerini nasıl bulcam bun uygun
  5. E

Asus rog space tuşu bulunur mu?

https://www.incehesap.com/asus-rog-azoth-kablosuz-q-tr-oyuncu-klavyesi-fiyati-71882/ https://www.amazon.com.tr/ASUS-WIRELESS-KLAVYES%C4%B0-BA%C4%9ELANTI-BLUETOOTH/dp/B086ZSDQ5V?th=1 İlk attığım asus azoth beyaz klavyeye sahibim sorum şu ikinci attığım linkde ki asus klavyenin space tuşu rog...
  6. E

Beyaz klavye önerisi

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-ii-96-nx-snow-switch-turkce-rgb-kablosuz-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u25734 Merhabalar sistemim ful beyaz ve kablosuz beyaz bir klavye istiyorum bu ürün de baya bi indirime girmiş bunun gibi bilek destekli num lock kablosuz başka önerebilceğiniz bi...
  7. E

Xmp nasıl eski haline getircem

merhabalar hazır siste malmıştım üzerinde 2x8 3600mhz ram vardı ayrı 2x16 4000mhz ram almıştım aldıklarımı taktığımda bios dan xmp açtım buraya kadar sorun yok şimdi eski ramlari tekrare taktım değiştirdim yani pc açarken xmp kapadım ama 2134küsür mhz veriyor 3600 vermiyor nasıl düzeltebilirim
  8. E

Ram değişikliği ne yapılmalı

Merhabalar benim hazır sistemim vardı içinde 2x8 goodram bellek vardı 1 2 ay sonra g skill RGB 2x16 ile değiştirmiştim değiştirirken xmp olayını yapmıştım şimdi geri hazır sistemindeki olan çıkardığım 2x8 goodram bellekleri taktım henüz çalıştırmadım herhangi bi işlem yapılacak mı yoksa direkt...
  9. E

Ram bellek xmp yaptıktan sonra bu oldu

Herkese merhaba yeni pc topladım bios güncellemesi yaptım klasik yapılması gereken ayarları yapıyordum ram bellekleri xmp ayarı yaparak frekans yükselticektim normalde xmp 1 xmp 2 olur yeni çıkmış şimdi de xmp tweaked diye bişey var o daha iyi performans verir diye onu yaptım tabi ben de xmp...
  10. E

Yeni topladığım pc bu ekran da ne yapmalıyım

hocam teşekkür ederim ben de y tuşuna bastım ve bios ekranı geldi bir an sorun var diye korkmuştum :)
  11. E

yok bütün parçaları 0 aldım kendim topladım
  12. E

Herkese merhaba yeni pc topladım ilk düğmeye bastım pc sorunsuz çalıştı fanlar döndü ekran kartının fanları da dönüyor ışıklarda geldi fakat bios ekranı değil böyle bi ekran geldi ne yapmalıyım bios ekranına nasıl gelicem?
  13. E

Çözüldü✓ ASUS X870-A anakart arkadaki bios usb kanalı

Merhaba başlıktaki anakartım var yeni PC topladım flash belleğe BIOS güncellemesini indirip attım fakat bu anakartta arka tarafta USB olan kısımların birisinde USB BIOS yazıyor belleği buraya mı takmam gerekiyor yoksa kasaya taksam yeterli mi?
  14. E

SİSTEM TOPLADIKTAN SONRA HANGİLERİ YÜKLENECEK

windowsu nereden indirebilirim
  15. E

SİSTEM TOPLADIKTAN SONRA HANGİLERİ YÜKLENECEK

Merhabalar yeni sistem topladım henüz power tuşuna basmadım.basmadan önce neyleri flaş belleğe indirmem gerekiyor ve nereden indireceğim bilgisi olan söyleyebilir mi? anakartım asus x870-a modeli
Geri