Başlıkta belirttiğim gibi oyuna girdiğim anda 1440p den 1080p den bile altına düşüyor çözünürlük ne kadar her yerde 1440p doğal yazıyor olsada çok belli 1440p olmadığı sadece bu oyunda oluyor grafikler extremede
Stok nasi geldiyse oyle denedim sonra altin ucu taktim kulak ucunu vs degistirdim gumus olan yine biraz daha iyiyde yani ortalama bi kablosuz kulaklık gibi kirmizi halka ile denedim bu arada telefondan apple music kayipsiz ses vs de actim
iyi günler mouse arayışındayım aklımda 2 model kaldı atk z1 pro max ve asus rog gladius 3 wireless aimpoint elim büyük ve geniş. fps fazla oynamıyorum yüzük ve serce parmağım boşta kalıyor nerdeyse tüm mouselerde hangisi bana daha uygun olur
Müşteri hizmetlerini arayip baska bir ibana hesabindaki paranin aktarilmasini istersen gonderiyolarmis galiba ama zannetmiyorum öyle bişey yapıcaklarını lisans alinasiya kadar
Merhabalar bu iki klavye arasında kaldım hız vs önemli değil benim için ama almışken neden manyetik swich olmasın dedim hem daha ucuz he versiyonu almalımıyım sizce yoksa pro gift swich mi farklı klavye tavsiyelerine açığım bütçe 3.5 k ama esnetebilirim
Merhabalar iyi günler iem kulaklık almayı düşünüyorum aklımda simgot ew300 dsp modeli var amazonda dsp modeli 5.700 tl aliexpress’te 4.000 tl aliexpressten almak mantıklı mı gümrük vs gibi bi sorunla karşılaşırmıyım.
Ben olsam
3070 almak bence sacma ki bulamıyormussunda galiba rx6700xt senin icin bence gayet yeterli 6800 ile arasında eğer çok fark yoksa geçmek mantıklı olur tabi. ama rx6700 xt bile yeter bence işlemcin ne bu arada
Kutudan çıkan dp kablosunu kullandım arkadaşımın pc sinde denediğimizde 1080p gibiydi arc 770 ekran kartı vardı galiba ana ekran da ve videolarda ekran kartının bi önemi var mı?