Arkadaşlar benim b550f anakartim var Mousem de razer deater sersinden ben kasanın için temizledim ön mes panelde aşırı fazla toz olduğu için fon makinesi ile temizledim temizledikten sonra Mousem de kopma mi denir kesilme mi denir artık anlamıyorum farem salliselik kesiliyor usb girisni...
kasamı anakarta bağladım ama algılamadı benim kontrolcü kumamda bozuldu fan hızını ayarlamam lazım uyuyor mu uymuyormu yardım edermisiniz bagaladım ama çalısmıyor
kasa gamepower ravadın 3c argb
anakart asus rog 550 f gaming
benim sistemimde asetto corsa da drop yiyiorum
masaüstünde bi smgeye tıklayınca sanki iki kere tıklamıs gibi garip seyler oluyor
operada yeni sekme açınca kasma yok ama yotube den yeni sekmeye geçerken kasma oluyor ,
1
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING DDR4 4600MHz(OC) AM4
1 Adet
2.833,96 TRY...
benim sistemimde asetto corsa da drop yiyiorum
masaüstünde bi smgeye tıklayınca sanki iki kere tıklamıs gibi garip seyler oluyor
operada yeni sekme açınca kasma yok ama yotube den yeni sekmeye geçerken kasma oluyor ,
1
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING DDR4 4600MHz(OC) AM4
1 Adet
2.833,96 TRY...
arkadaslar sizce nasıl steam hesap dogum yasımı ogrene bilirim bunu da dropkey için ogrenmem lazım 18 olmadan bunu kullana bilirmiyim ve bu dropkey illegal bir sey mi
şimdiden teşekür ederim
inceden ben bir pc aldım pc elime ulsatı bir gün sonra pc den sesler gelmeye basladı gönderidim bir abimde bana kesek kasanın ve parcalarının resmini cekseydin saglam parcayı degiştitiler falan dedi sizce öyle bir sorun olurmu olursa bunu nasıl anlarım
benim kasmada psu dan cızırtı sesi geliyor valoranta girince pek fazla bir artiş olmuyor ama ets 2 de ses artıyor alt tab yapnca ses gidiyor yani yük altında bu sesi yapıyor bu bir soun olurmu kasa daha 2 günlük
yeni bir pc alacagım ve bunun anakartı hosuma gitmedi param oldugu zaman yeni bir ankart alacam eski anakartımı nereye satmalıyım bana yardımcı olurmusunuz