Emre bayram isimli üyenin son içerikleri

1. E

30 35 k civari pc toplama onerisi

Reis ekran karti cop 1771946637 2. El de onerin ne olur
  2. E

30 35 k civari pc toplama onerisi

30 35 bin civarinda param var bu paraya nasil bir sistem toplarim monitor dahil degil fiyata
  3. E

25 k civari pc toplama onerisi

25 bin civarinda param var bu paraya nasil bir sistem toplarim monitor dahil degil fiyata
  4. E

30 k civari pc toplama onerisi

30 bin civarinda param var bu paraya nasil bir sistem toplarim monitor dahil degil fiyata
  5. E

25 bin civarinda param var bu paraya nasil bir sistem toplarim monitor dahil degil fiyata
  6. E

Bilgisqyar mi ps5 mi

Peki sence 25 k ya nasil bi sistem cikar ortaya
  7. E

8. E

9. E

Bilgisqyar mi ps5 mi

Neden
  10. E

Bilgisqyar mi ps5 mi

25 bin tl ye pc mi toplamak daha mantikli yoksa ps5 alip yolumuza bakmak mi daha mantikli
  11. E

Xbox one s aldim nasil calistiririm

Tools la mi
  12. E

Xbox one s aldim nasil calistiririm

Arkadaslar xbox one s aldim ama tv ye bağlanamıyorum tv de hdmi 1 e taktım güç kablosunu da taktım konsol da ışık ta yandi ama baglayamiyorum hangi tusa basicam acil yardım
  13. E

Ps5 slim mi almak mantikli yoksa xbox series x mi

Series x daha pahali 1751541915 Series x te oynatiyo
  14. E

2. El diye de bisi var 1751541499 Sen kalkipta sırf bi god of war bi Spiderman oyunu için rdr2 gta 5 Witcher 3 assassin's creed bu oyunları cope mi atarsin o dediğin oyunlar bittikten sonra konsol ne işime yaricak
  15. E

Sen aylik 60 k kazaniyorsan al geç demişin hangi konsolu alcagimi bile soylememisin 1751538491 Özel oyunları da oynamak istiyoma ama 2 kıytırık oyun için değmez gibi ps5 sanki hem soğutmada ses de xbox onde
Geri