Selam hocam öncelikle yağ oranını ölçmeye ne dersin yağ oranını ölçtükten sonra yağ oranı boyun ve kilon, hareket durumuna göre alman gereken kaloriyi hesaplayıp doğal yağ karb protein alman gerektiği miktar kadar alabilirsin 110 kilodan 76 77 lere kadar inip bu süreci 2 sene içerisine yayıp...
Merhabalar çok yakın bir dostumun kardeşin de 9.5 mm büyüklüğün de hipofiz tümörü olduğu çıktı(13) iğneli tedavi görüyo suan b12 d vitamını falan bide bırkac bısı daha sıkıntı yaşadığı ve beynindede bir parca varmıs oda değerlerını ve gelısımını durduruyormus doktorlar sımdılık ıyı huylu...
Merhaba 4000 tl bütçem var kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum araştırırken razer barracuda X 2022 modeline denk geldim hem dışarda hem de oyun oynarken kullanabilenilecek bir kulaklık gibi alınır mı başka önerilere de açığım
Kasam çok fazla ısındığı için Lıan lı lancool II mesh performance almayı düşünüyorum 3 fanlı geliyor 1 tane egzoz 2 tane önde olarak ben de 2 tane önde olan fanı alıp üst tarafa hava çıkışı olarak takmayı ön tarafa ise 3 tane fan almayı düşünüyorum ama bütçem kısıtlı 500-600 civarı cıkabilirim...
sıvı soğutma falan alırsam büyük ihtimalle 2 fanlı alırım yine bu kasa da 3 tane fan önde geliyor ben 3 tane fan alıcam 1 tane egzoz 2 tane üste koymalık fan alıcağım ya 3 ünü de hava çıkışı için kullanmayı düşünüyorum ya da sadece arkaya 1 tane egzoz fan koyup yukardakileri içeriye doğru...
merhaba herkes cok yardımcı oldu şu kasalar arasın da kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim
https://www.amazon.com.tr/dp/B08C7BGV3D/ref=asc_df_B08C7BGV3D1652286600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08C7BGV3D&linkCode=asn...
kasayı inceledim gayet güzel ama ekran kartı güc kablosu alttan geldiği için ekran kartımda ki rgb ışıklandırmayı engelliyor aslın da takılmaması gereken bir şey belki de üstten yandan göndermenin bir yolu vardır onu arıyorum
evet ikisi de güzel kasa ama benim 2500 tl bütçem var 😢
1661291156
evet güzel kasa hem duruşu hem de kendisi ama hava akışı konusu beni cok tedirgin etti araştırdığım zaman ise %50 alınmaz %50 alınır diyor arada kaldım
Evet hocam cok güzel kasa ama sıvı soğutma almaya param yetmedi ve nzxt genellikle sıvı soğutma kullanan kişilere hitap ediyor ben fan ile soğutmayı düşünüyorum
Arkadaşlar iyi günler daha dün rtx 3070 ti aldım işlemci olarak ryzen 7 5800x var stok fan şuan da olan kasam da camını kapattığım an ekran kartı 84 85 işlemci 90 civarı derecelere cıkıyor kasanın kapağını açtığım an ekran kartı 60 65 lere işlemci ise 73 falan oluyor oyundayken bana güzel bir...