Emre Duran isimli üyenin son içerikleri

1. Emre Duran

7700x3d İçin 360mm Sıvı Soğutma Önerisi

7800x3d zaten hocam yazim hatasi
  2. Emre Duran

hocam hep lf3 proyla vs attırmışlar peki siz neden lf3 pro almadiniz
  3. Emre Duran

cok ucuz fiyati varmis hocam valla benim isime gelir suan zaten sıkısıktım ama iş göruyormu gercekten ilk defa duyuyorum bunu 1787815375 l 36 pro modeli nasil hocam ekran var diyemi pahali yoksa sogutmasi daha mi iyi
  4. Emre Duran

ΝΖXTH6FLOW ΚASA AMD RYZEN 7 7700X3D işlemci RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartı Dostlar, sistemim bu. Muhtemelen sıvı soğutmam arızalandı ve değişecek. Şu anda takılı olan 360mm Kraken NZXT modeli 10 bin TL civarında. Buz gibi soğutan, sessiz hangi modeli önerirsiniz? rgb takintim yok olmasa da...
  5. Emre Duran

Occt Soğutma Sorunu.

ya havle vela kuvvet
  6. Emre Duran

Occt Soğutma Sorunu.

Ryzen 7 7700X3D RTX 5060 Ti 16 GB NZXT H6 Flow kasa NZXT 360 mm Kraken sıvı soğutma Şöyle ki sistemimi OCCT testine sokunca direkt CPU 90 derece oluyordu ve frekans düşürüyordu. GPU serin ama GPU'da bir problem yok. Sıvı soğutma radyatörlerini tamamen söktüm, temizledim, taktım, termal macun...
  7. Emre Duran

Termal Macunu Kötü Mü Sürdüm

çok katı cikti yav 1787722436 hocam kartla falan yayamadigim icin macburi olarak parmak attim
  8. Emre Duran

Termal Macunu Kötü Mü Sürdüm

dostlar mx6 kullandim cok kati oldugu icin ve ilk defa surdugum icin boyle bir goruntu cikti ortata kenarlara biraz daha surdum ve vidaladim sizcr nasil ?/10
  9. Emre Duran

En İyi Diş Macunu Markası Sizce Nedir?

bütün çöpler var marvis yok
  10. Emre Duran

Uzun Yol Taktikleri Lazim

arac nedir
  11. Emre Duran

Occt Testınde Sıstem Asırı Isınıyor

neden
  12. Emre Duran

Occt Testınde Sıstem Asırı Isınıyor

r7 7800x3d 32gbram rtx5060ti16gb nzxt kraken 360mm sıvı nzxt h6flow kasa dostlar sistem bu occt testi de bu termal macununu yeniledim yine ayni valorant vs oynarken 70 derecelerde fakat yük altinda neden böyle
  13. Emre Duran

Bilgisayarim İsiniyor

@Okan Demiray neye güldünüz?
  14. Emre Duran

Bilgisayarim İsiniyor

hocam cpudaki 4 vidayi söküp jelatine ve macunun durumuna bakayimmi o zaman hemen sivi sogutmadiki sivilara vs bi zarari olmaz dimi
  15. Emre Duran

Bilgisayarim İsiniyor

yanlis anlamayin gpt ile gemini neden gayet normal sonuclar diyor 1787603996 simdi kadayi yatirip bakayimmi ugrastirirmi
Geri