yok yakin oldugumuz kizka baya samimiyiz iyiyiz erkekler hani yan bakıyor genelde asik oluyor ama biz oyle degiliz en basindan beri aramizda bisey yok arkadasiz sadece
1783863104
aksam konusucam yazarim umarim biseyler olur cunku kiz cidden baya tatlı makara biri
Dostlar benim kız arkadaşım var bir tane. Bayağı yakınız ama sevgili değiliz. Onun bir arkadaşı var, onunla da çok yakınlar. Telefonda konuşturmuştu bizi falan. Hatta bana kız kankam da telefonla konusurken diyor işte "Seni sordu, ne yapıyor?" diye falan. Gece de privinden o kız istek atmış. Ne...
Değerli forumdaşlarım ben bu Şapkayı almayı düşünüyorum ama sizce tipi nasil duruyor hic sapkam yok pek de takmam zaten ama bu bayagi hosuma gitti ozellikle kurban bayraminda denizde falan birde gunluk olarak da takarim diye dusunuyorum yazin fiyat biraz yuksek ama gorunusu sizce nasil fiyattan...
Merhaba dostlar yarin konusma sinavimiz var bir arkadasla roportaj yapacagiz ama sorulari belirleyemedik sizce nasil bir roportaj yapalim kac soru olsun 5 ben ona 5 o bana sorucak dekildr dusunuyoruz 6 soruda olur bana soru icin yardimci olabilirmisiniz sizcr ne uzerine olsun biraz kolay tahta...