Emre Duran isimli üyenin son içerikleri

1. Emre Duran

Kpss Ortaoğretım Nedır

Beyler selamlar ben 12. sinifim yksye hazirlaniyorum isletme bolumu icin bir arkadasimin soylemesiyle kpss ortaogretim sinavi varmis sanirim ve yarin son gunmus basvurular bu sinav tam olarak ne oluyor yani kpssyle devlet memuru olunuyor biliyorumda zaten uniye gitmeyecekmiyiz anlamadim
  2. Emre Duran

Pasaport Ücreti Taksit Oluyor Mu?

10 yillik mi 14 bin
  3. Emre Duran

Pasaport Ücreti Taksit Oluyor Mu?

7800x3d mi alıyon sanki pasaporta taksit nerede görülmüş
  4. Emre Duran

Egea1.4 Fire Vs 1.3 Multijet

o yüzdenmi ülkedeki milyonlarca taksici 1.4 tercih ediyor be hocam
  5. Emre Duran

Egea1.4 Fire Vs 1.3 Multijet

aslindq yağ eksiltmiyor yağ soğutucusu olmadığı için ısınınan yağ buharlasiyor 1789326763 kesinlikle 1.4 fire alirim parcasi bakkalda bile var
  6. Emre Duran

Sistemim İyi mi? Sizce

daha iyileri sizin olsun insallah 1789326689 tesekkur ederim zaten ps5im var bunda oynadigim oyunlara gulersiniz minecraft valorant ets2 vs yani yüke girmiyor bilgisayar hikayelileride psden oynuyorum
  7. Emre Duran

Sistemim İyi mi? Sizce

duz 8gb degilki 16gb ti ama
  8. Emre Duran

Sistemim İyi mi? Sizce

sistem benim zaten dostum 3/10 ise bu sistem trendyol pcleri kac 1789316604 neden
  9. Emre Duran

Sistemim İyi mi? Sizce

AMD Ryzen 7 7800x3D. Palit GeForce RTX 5060 Ti 16 GB (3 fanlı) MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi NZXT Kraken Plus 360mm. 32 GB (2x16 GB) DDR5 5600 MHz CL30. 3 TB NVMe M.2 SSD. #1 ASUS TUF Gaming 1000W 80+ Gold NZXT H6 Flow. Dostlar sistemimi yazdım. Sizce 0 toplasak kaç TL maliyete gelir...
  10. Emre Duran

Saçımı Kazımalı Mıyım

bence kestirme annen için sen daha önemlisin o da seni her gördugunde belki uzulecek eger ufak bi cocuk olsaydi ona gercekten moral olurdu ama bence gerek yok eger kesersende yine jest olur gurur duyar seninle sen kafana nasıl eserse onu yap anneniz umarım savaşı kazanır zor bir durum allah...
  11. Emre Duran

Occt Testi Sorunu...

20 dk yaptım throttle yok 4300lerde 65 70 arası
  12. Emre Duran

Occt Testi Sorunu...

nzxt h6flow ön 3 120mm alt 2 140mm intake , arkada 1 egzos tepede 3 sıvı sogutma fan var
  13. Emre Duran

Occt Testi Sorunu...

Dostlar, ben hep OCCT Power testi yapıyordum ve 7800X3D işlemcim (NZXT Kraken 360) anında 90 dereceye ulaşıyordu. Bu yüzden garantiye verdim, yeni AIO verdiler. Bu yeni gelen de NZXT Kraken Elite modeli. Bu soğutmada yine OCCT Power yapıyorum, anında 90 dereceye fırlıyor fakat normal CPU...
  14. Emre Duran

Amdye İntel Braket Taktim

oturuyor onda bir problem yok tas gibi oldu
  15. Emre Duran

Amdye İntel Braket Taktim

şuanki haliyde vidaları sıkıyorum o zaman hocam doğrudur dimi
Geri