Üniversite yeni geçtim ben leptop ihtiyacım var hem Slayt hazırlayabilecek hem de rahatlıkla oyunlarımı oynayabileceğim bir leptap almak istiyorum bütçem de maalesef 38.000 TL’den fazla değil 1 TL bile. bu model kafama çok yattı sıkıntı çıkartır mı beni idare eder mi cevap verirseniz çok...
Reis şimdi bataryayı söktük ve rami çıkarttık geri takıyoruz sonra bataryayı da geri takacağız. İnşallah olacak yoksa harbi diyoruz servise en az 2-3 gün gidecek sonucu haber edeceğim kanka beklemede kal
Tabikide uyumlu vatan çalışanı üzerinden araştırma yaparak seçtik aldık, model bilgisi vererek. Zaten internet üzerindeki değişim videosunda da bizimle aynı Rami takıyor. Şuan batarya sök tak ise yararmi? Yapalım mı?
Şuanda normal power butonu ile de açılmıyor, şarja taktıktan sonrada çalışmıyor. Şu durumda ne yapmamız lazım acil çözüm bulmamız lazım. Hangi bağlantılara bakmamız gerekmekte. Görselde işaretleyebilirmisin
Hayır, gördüğün üzere zaten bataryayı çıkarmadan takabildik. Arkadaş benden önce denemişler. Tam sokamamislar, ben açtım kapağı bidaha tam oturttuk o sıra sökmedik. Zaten bu modelle akım koruma olduğu için bataryanın sökülmesine gerek yok dedi izlediğimiz videodaki
Asus tüf f15 model dizüstü modelimize 8gb lik yükseltme yaptık fakat şuanda herhangi bir görüntü alamıyoruz. Hatta güç bile gitmiyor, sorun ne olabilir acil yardım lazım.
normalde böyle olan kanalımın logosu bu şekilde gözüküyor ve video küçük oynatmalarında beyaz renkler geliyor üst ve aşağıdan
bu tarz beyazlıklar gelmekte bi tuşa basıp yaptım ama çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim