Emre Honça isimli üyenin son içerikleri

1. Emre Honça

MSI leptop iyi midir? 10 sene götürür mü beni?

Neye göre berbat, açıklayabilir misin? 1729387040 İşlemci düşük değil mi, birde ssd var tabi depolama düşük
  2. Emre Honça

MSI leptop iyi midir? 10 sene götürür mü beni?

Üniversite yeni geçtim ben leptop ihtiyacım var hem Slayt hazırlayabilecek hem de rahatlıkla oyunlarımı oynayabileceğim bir leptap almak istiyorum bütçem de maalesef 38.000 TL’den fazla değil 1 TL bile. bu model kafama çok yattı sıkıntı çıkartır mı beni idare eder mi cevap verirseniz çok...
  3. Emre Honça

Yardım Ram değişti pc açılmıyor? Acil

Reis şimdi bataryayı söktük ve rami çıkarttık geri takıyoruz sonra bataryayı da geri takacağız. İnşallah olacak yoksa harbi diyoruz servise en az 2-3 gün gidecek sonucu haber edeceğim kanka beklemede kal
  4. Emre Honça

Tabikide uyumlu vatan çalışanı üzerinden araştırma yaparak seçtik aldık, model bilgisi vererek. Zaten internet üzerindeki değişim videosunda da bizimle aynı Rami takıyor. Şuan batarya sök tak ise yararmi? Yapalım mı?
  5. Emre Honça

Şuanda normal power butonu ile de açılmıyor, şarja taktıktan sonrada çalışmıyor. Şu durumda ne yapmamız lazım acil çözüm bulmamız lazım. Hangi bağlantılara bakmamız gerekmekte. Görselde işaretleyebilirmisin
  6. Emre Honça

Hayır, gördüğün üzere zaten bataryayı çıkarmadan takabildik. Arkadaş benden önce denemişler. Tam sokamamislar, ben açtım kapağı bidaha tam oturttuk o sıra sökmedik. Zaten bu modelle akım koruma olduğu için bataryanın sökülmesine gerek yok dedi izlediğimiz videodaki
  7. Emre Honça

Nasıl yani, evet Rami tak çıkar yaparken çıkarmadık. Zorladı biraz. Ne yapmalıyız şimdi söküp taksak ?
  8. Emre Honça

Asus tüf f15 model dizüstü modelimize 8gb lik yükseltme yaptık fakat şuanda herhangi bir görüntü alamıyoruz. Hatta güç bile gitmiyor, sorun ne olabilir acil yardım lazım.
  9. Emre Honça

Opera GX renkler beyazlaştı

kanka dediğin ayarı bulamadım yardımcı olurmusun
  10. Emre Honça

Opera GX renkler beyazlaştı

normalde böyle olan kanalımın logosu bu şekilde gözüküyor ve video küçük oynatmalarında beyaz renkler geliyor üst ve aşağıdan bu tarz beyazlıklar gelmekte bi tuşa basıp yaptım ama çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim
  11. Emre Honça

USB ses kartı önerisi ?

alacak olsanızpeki bende bütçe sıkıntıısından oldayı bunlara yöneldim
  12. Emre Honça

USB ses kartı önerisi ?

lastvoice bm800 modeli mikrofonumun usb ses kartı bozuldu bende yenisini alacağım. bütçem fazla değil. 2 modelden hangisini almalıyım sizce ? https://www.n11.com/urun/s-link-sl-u61-71-usb-ses-karti-79167?magaza=teknopcsarf...
  13. Emre Honça

Yardım Usb ses kartı önerisi ?

lastvoice bm800 modeli mikrofonumun usb ses kartı bozuldu bende yenisini alacağım. bütçem fazla değil. 2 modelden hangisini almalıyım sizce ? https://www.n11.com/urun/s-link-sl-u61-71-usb-ses-karti-79167?magaza=teknopcsarf...
  14. Emre Honça

Youtube renklerim bozuldu

olmadı be
  15. Emre Honça

Youtube renklerim bozuldu

videolardada durdurduğumda aşağısı ve eyukarısı aşırı şekilde beyaz oluyıor
Geri