Bu anakartın hem DDR4 hem de DDR5 olanı var. Yanlış BIOS'u indirmiş olabilirsin.
DDR4: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-E-DDR4/support
DDR5...
hocam 15li plus size tam olacaktır ve full siyah veya full gri olanı tam kumaş diğerleri bel ve baş desteği kumaş geri kalan yerleri deri kumaş isterseniz...
Bilgisayar başına oturursam aralıksız birkaç saat geçiriyorum. Artık bu koltuğum beni rahatsız etmeye başladı. Fiyat olarak maalesef xDrive Atak'a çıkamam...
1.80 - 86kg'yim. Bu iki model de cok ufak ve dandik gibi geldi bana. Magazadaki tum modelleri denedim.
Aralarinda en F/P benim icin xDrive Atak'ti aldim...
15li plus kullanıyorum memnunum boy kilona göre seçimde yapabilirsin ama bana kalırsa xDrive için minimum 15li plus alınmalıdır toryum görüntü vs pek güzel...
Merhaba arkadaşlar koltuk almaya karar verdim. Seçenek olarak xDrive ve Hawk var. Hawk'ı elemeye karar verdim. Sizce xDrive Toryum mu yoksa xDrive 15'li...
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende...
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerine gir. Girdikten sonra sol tarafta Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmını göreceksin. Oradan Hızlı...