Emre Zengin isimli üyenin son içerikleri

1. Emre Zengin

Memory Management (0x1a) Hatası Yardım

RAM'in pin kısımlarını silgi ile sil. RAM slotunda toz falan varsa üfle. RAM çok büyük ihtimalle bozuldu.
  2. Emre Zengin

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Amazon Depodan alınca mecbur sadece iade edebiliyoruz. Scroll yuvarlağı bozuk olmasa kullanırdım.
  3. Emre Zengin

Garantisi görünmüyormuş. Yarın iadeye şutluyorum.
  4. Emre Zengin

🔥İndirim Altınyıldız 2’Li Polo Yaka Slim Fit Tshirt Renge Bağlı 360₺ / 385₺

Geldi tekrardan aldım 2'sinden de. Medium olmuyormuş bedenden dolayı sanırım. Siyahı iade ettim.
  5. Emre Zengin

Mavi Ekran Hatası Alıyorum Yardımcı Olur Musunuz?

Ondan kaynaklı görünüyor hocam. Kasayı direkt yollamana gerek yok. RAM'i çıkar gönder.
  6. Emre Zengin

Ben Razerin Türkiyedeki servisine mail çektim. Bakalım adamlar dönüş yapsın ona göre iade vereceğim.
  7. Emre Zengin

RAM'in uçmuş gibi duruyor hocam. Garantisi var mı acaba? DDR5 sistem kullanan bir tanıdığın varsa RAM'lerinden birini ödünç alıp sisteminde dene bakalım onu da.
  8. Emre Zengin

Ben açtım az önce hocam. Scroll tekerleğini bozmuşlar :D. Acaba Razer'a garantiye versem değişim yaparlar mı?
  9. Emre Zengin

BIOS'u sıfırlar mısın hocam? RAM'de sorun var gibi görünüyor. 1779901214 BIOS'u sıfırladıktan sonra Memtest86 ile sistemi bir teste sok bakalım.
  10. Emre Zengin

AMD 9060xt Ekran Kartı Bir Anda Siyah Ekran Verdi

O arada Windows Update kendi AMD sürücüsünü kuruyor.
  11. Emre Zengin

Mavi Ekran Sorunu Yaşıyorum

BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık. Ondan sonra BIOS'a girip sadece EXPO'yu aç.
  12. Emre Zengin

AMD 9060xt Ekran Kartı Bir Anda Siyah Ekran Verdi

Bu dediğim şekilde sürücüyü kaldırıp tekrardan kur bakalım: 1) Öncelikle https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html bunu indirin, ardından ekran kartınızın...
  13. Emre Zengin

Duruma göre bakacağız oyun için. Software kısmında problem yok doğru görünüyor.
  14. Emre Zengin

- Easy Anti Cheat kullanılan oyunu kaldırabilir misin? - Bu dediğim şekilde AMD ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrardan kur bakalım: 1) Öncelikle https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html bunu indirin, ardından ekran kartınızın...
Geri