Emre Zengin isimli üyenin son içerikleri

1. Emre Zengin

Bilgisayarim 1 günde 3 defa mavi ekran verdi

3200 MHz CL16 olmuş. Bir oyunlarda bak bakalım takılma, anlık drop falan olacak mı?
  2. Emre Zengin

CPU-Z üstünden Memory kısmının fotoğrafını atabilir misin?
  3. Emre Zengin

Yardım Lenovo LOQ 15IAX9 alınır mı?

Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen teknik olarak bu iyi görünüyor. İncelemeleri varsa bir bak bakalım hocam. https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-anv16-71-i5-14450hx-16-gb-512-ssd-rtx-4050-6-gb-16-wuxga-ips-165-hz-freedos-nh-qtrey-001-p-HBCV0000BFTP71?magaza=BOZDAN%20Teknoloji...
  4. Emre Zengin

Yardım Lenovo LOQ 15IAX9 alınır mı?

En son bu serinin anakartları direkt bozuluyordu. Revizyon yemediyse aynı sorun devam ediyor olabilir.
  5. Emre Zengin

Yardım Ram alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Çipleri hakkında bir fikrim yok. 3200 MHz CL16 kullanımda sana sorun çıkarmaz RAM'de donanımsal bir problem yoksa.
  6. Emre Zengin

Benim bildiğim tek yol bu diğerlerine göre en iyi sonuçları bu program veriyor. Sistemi yükseltmek için satıyorsa büyük ihtimalle RAM'lerde falan problem yoktur.
  7. Emre Zengin

Memtest86 varda o da kesin sonuç vermiyor ve uzun sürüyor biraz. Garantisi falan yok di mi?
  8. Emre Zengin

DOCP çıkmaması lazım şuan. BIOS'tan kontrol eder misin onu?
  9. Emre Zengin

Lexar olanda DOCP desteği yok. 3200 MHz CL22 olarak çalışır. BIOS'ta DOCP profili çıkmaması lazım gene kontrol edersin. Manuel olarak 3200 MHz ayarlaman gerekebilir RAM'leri.
  10. Emre Zengin

AMD Adrenalin 26.1.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Yeni Özellikler: - İsteğe bağlı yapay zeka paketi kurulumu Yeni Ürün Desteği - AMD Ryzen™ AI 9 HX 475 - AMD Ryzen™ AI 9 HX 470 - AMD Ryzen™ AI 9 465 - AMD Ryzen™ AI 7 450 - AMD Ryzen™ AI 7 445 - AMD Ryzen™ AI 5 435 - AMD Ryzen™ AI 5 430 Yeni Oyun Desteği: - Starsand Island - Avatar...
  11. Emre Zengin

Olur hocam.
  12. Emre Zengin

RAM sahte olabilir belki. CPU-Z adlı programı indirip SPD kısmından Slot 1'den başlayarak sırasıyla fotoğraf ve Memory kısmının fotoğrafını atar mısın?
  13. Emre Zengin

Memtestte yazıyor mu artık hangi belleğin sorunlu olduğunu? 1769013774 Önemli değil. O sorunlu belleğin istersen altındaki altın pin kısmını silgi ile silip tekrardan bir kasaya takıp sorun olup olmayacağına bak bakalım. RAM'leri kullanırken DOCP'yi aç. RAM'leri olması gerektiği değerlerde...
  14. Emre Zengin

Direkt dediğimi dene. DOCP hiç açmamışsın sanırım bir de bu kasada. RAM'lerini bu zamana kadar standart değerlerinde kullanmışsın.
  15. Emre Zengin

RAM kaynaklı donanımsal problem vermiş hocam. Büyük ihtimalle RAM'lerin biri gitti. Sistemi güçten kesin hocam. B2 slotuna (4. slot) takılı olan RAM'i çıkarın ve bilgisayarı açın. Bakalım gene mavi ekran verecek mi? Eğer gene mavi ekran verirse bu sefer A2'deki (2. slot) RAM'i çıkarıp B2'den...
Geri