emre1661 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Minecraft 1.21.4 optifine görüntüde bozulma var

1.21.4 sürümünü optifine ile birlikte oynamak istedim ve kurulumları gerçekleştirdim. Ancak görüntüde bozulmalar mevcut, özellikle suda ve bloklarda. Nasıl çözeceğim konusunda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
  2. E

💥 Yurt dışı alışveriş limiti 27 euroya düşürüldü ! 💥

Kur farkı vs her seyı goz onunde bulundurup 850 lırayı gecmemek lazım. sagol
  3. E

ha pardon yeni gördüm, 27yi geçmediğimiz sürece sorun yok ama sanırsam. devlet o kargo ücretini 3 euro kısarak almış oluyor
  4. E

Şuan sipariş versek gümrükte kalır mı acaba? 27 Aralık'ta yürürlüğe girecekmiş
  5. E

🔥İndirim Ak400 dijital kargo dahil 1268₺

Aynı soğutucunun beyaz rengini kullanıyorum. İ5 12400F'in 60 dereceleri geçtiğine çok az şahit oldum. 65'i hiçbir zaman geçmedi. Fiyatını değerlendirin ama kesinlikle iyi bir soğutma sunuyor.
  6. E

🔥İndirim GP 2000mAh Recyko AA Kalem Pil Şarj Edilebilir 4'lü 309TL

https://www.ikea.com.tr/urun/stenkol-pil-sarj-aleti-90496954 https://www.ikea.com.tr/urun/ladda-hr6-aa-1-2v-sarj-edilebilir-pil-00509814 Pillerin internet stoğu yok. Bulunduğunuz şehirde IKEA varsa ve mağazada stok varsa kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı oldukça uygun ve kaliteli. Ayrıca...
  7. E

❌İndirim Bitti! Prime Özel Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu 5999₺

bu fiyata alınmaz diyen arkadaşlar bu fiyata daha iyi bir koltuk önersinler lütfen. Ülkenin ekonomik durumunu göz ardı edip bu kadar etmez hacı kafasında olanları anlamıyorum.
  8. E

İ5 12400f için sıvı soğutucu önerisi

Sizin kasanızda da ayrı bi güzel durmuş hocam.
  9. E

Şuan evde değilim ancak elimde olan birkaç fotoğrafı şu şekilde paylaşayım.
  10. E

Deepcool AK400. Digital ekranlı versiyonunu aynı işlemci ile kullanıyorum. Ekranlı modeli almak tercihine kalmış ama çok hoş duruyor. 60 dereceyi geçtiğine şahit olmadım.
  11. E

🔥İndirim Getir yemek 50 TL indirim

Teşekkürler.
  12. E

Maksimum 4000tlye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Kablosuz bağlantı seçenekleri olması, kabloyla da bağlantı yapılabilmesi tercihim. Mümkünse beyaz renk seçeneği olan bir kulaklık arıyorum.. Bütçem 4000tl
  13. E

Günümüzde en iyi anakart hangisidir ve anakart nedir

Marka fanboyluğu ile sağlıklı bilgisayar toplanmaz. Fiyat performans kriterlerine en uygun markanın bileşenleri tercih edilmeli..
  14. E

Gta 5 Story Mode acilmiyo

Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorun benim oyunumda da mevcut
  15. E

Yardım 2K Monitör Önerisi ?

Güneş ışığı altında kullanılmadığı sürece sorun yaratmaz. 350den sonra parlaklık farkını hissedersiniz ayrıca
Geri