Emre230 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Pc Sürekli Hata Veriyor

Daha 1 ay kadar önce ilk defa sistem topladım özellikleri 9060xt 16gb, amd ryzen 5 7500f, 32gb ram ddr5, 1tb m2ssd Özellikleri oldukça iyi olmasına rağmen sürekli hata alıyorum. Şu ana kadar çok fazla amd nin kendi uygulamasindan hata aldim pc bir anda donuyor bazen vb vb ama ilk defa böyle bir...
  2. E

Amd ryzen 5 7500f, rx9060xt 16gb fps düşüşü ve drop sorunu

yaklaşık 1 ay kadar önce hayatımda ilk defa pc aldım özellik bakımından gayet yeterli bir pc, amd ryzen 5 7500f, rx9060xt 16gb, 32gb ram, 1tb m2 ssd den oluşuyor valorantda normalde düşük ayarlarda 450-500fps alırken, 3-4 gün sonra bir valorant gireyim dedim ve 250fps lerde dolaşıyor ayrıca kısa...
  3. E

Gaming Kulaklık 4k 4.5k

Bütçem 4k 4.5k civarında ve iyi bir kulaklık istiyorum bu kadar özellikle bir isteğim yok gecikme süresi vb olmasın yeter kablolu veya kablosuz olması da önemli değil kabloluysa uzun süre gidecek, beni kullanırken rahatsız etmeyicek ve gecikme süresi de olmaması yeterli kablosuzda da aynı şeyler...
  4. E

Oyuncu koltugu Önerisi

İkisi de iyi model fakat ben şahsen hawk tercih ederdim ama tamamen tercih meselesi benim tercihim
  5. E

3k - 3.5k mikrofon, fifine a6v?

sipariş geçtim bile ne yazıkki umarım iyi olur, bayadır araştırıyordum da bekleyemedim vallahi .D
  6. E

Tamamdır, sağol hocam
  7. E

Oyuncu koltugu Önerisi

biraz daha bekle 1k daha ekle hawk fab serisi al ama enine boyun falan bakta sorun çıkmasın
  8. E

YouTubeye içerik üretiyorum, ayrıca ufak çaplı yayınlara başlamak istiyorum, sence uygun mudur?
  9. E

.D piyasa sıkıntı ya
  10. E

4.2k falan
  11. E

bütçemi aşıyor baya
  12. E

3k 3.5k arası bir bütçem var ve aklımda fifine a6v var fakat yt ye bakınca genel olarak bir sürü kişi sponsorluk almış gibi sanki, sizce alınır mı? veya önerebileceğiniz farklı mikrofon varmıdır bu bütçeye ayrıca fifine a6v yi kullanan varsa görüşlerini belirtirse çok sevinirim
  13. E

Yeni Pc Aldım Yapmam Gerekenler?

5 sene önce diyor illaki değişen bir şeyler olmuştur bence
  14. E

Yeni Pc Aldım Yapmam Gerekenler?

Hayatımda ilk defa pc aldım ve yapmam gerekenleri bilmiyorum. Bios, windows vb.. nadıl yapacağımı ve neleri yapmam gerektigini aciklayabilir misiniz acaba
  15. E

HyperX Cloud 3... alınır mı?, alternatif vb vb

Hepiniz sağolun bu modelide araştıracağım teşekkürler
Geri