emre23423 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Hangi Kulakligi almaliyim? ACIL

arkadaslar pttavm den kapida odeme il kulaklik alicam fakat gamepower voldonmu alsam yoksa havit fuxi h3 mu alsam ikisi arasinda kaldim gorunse onem veren biriyim ve rgb pek sevmem denilebilir. baktigimda voldonun mikrofon performansi fuxi h3 den daha iyi diye biliyorum sizce hangisini almaliyim...
  2. E

Çözüldü✓ OYUNDA NUMARAMI BULDULAR TEHDİT EDİLDİM

haklısınız hocam
  3. E

Bedava Oyun Tavsıyesı

Dostlar benim fazlaca oyunlarım var ama hep aynılarından sıkıldım malum paparada kapanına oyun alamaz hale geldım bıldıgınız bedava oyun varsa paylaşırmısınız?
  4. E

Bencede kötü oynadı diyemi bunlar yani adam karışmamış bile 1769844948 Hocam parayla satın alıyorlar bazı sitelerden
  5. E

Sanmayın hocam onlar özel program ve yazılımlar kullanıyorlar
  6. E

Kankam Geçmiş olsun panelciye yakalanmışsın.
  7. E

00000x7b hatası outlast

epic gamesden outlast aldım ama oyuna girerken bu hatayı veriyor ne yapacağım
  8. E

Çözüldü✓ Bios Güncellemesi yapma

merhaba benim eski bir bilgisayarım vardı format atmaya çalışırken işletim sistemini sildim bios da kitli güncellenmesi gerek sistemde açılmadığı için usbden güncelleyip açabilirmiyim biosu
  9. E

bu fiyata alınır mı?

kfg ?
  10. E

i3-9100F İşlemcili Sistem alınır mı? ?

gt1030 alınmaz ekran kartı değiş ilerde işlemci vb değişirsin lazım olursa 1690536823 ryzen al ucuz performanslı ikinci el ucuz bulabilirsin 1690536917 ssd yanına 1tb hdd al ozaman depolama sorunu çözülür rahat oynarsın
  11. E

8000BİN TL HAZIR SİSTEM SİSTEM

Arkadaşlar pc alıcam 8000k çok pahalı mı avantajlımı çok mu ucuz söyler misiniz? ÖZELLİKLER: Gametech rgb kasa 4 fanlı - Aerocool 600w psu - Msi b-450m a pro max Ddr4 anakart - Amd ryzen5 3600 işlemci - Sapphire amd RX580 4gb ekran kartı 2 Fanlı - T-force ddr4 3200mhz 8x8 16gb rgb dual kit ram...
  12. E

bu fiyata alınır mı?

8k alınır mı bana biraz çok geldi fiyat özellikler - Gametech rgb kasa 4 fanlı - Aerocool 600w psu - Msi b-450m a pro max Ddr4 anakart - Amd ryzen5 3600 işlemci - Sapphire amd RX580 4gb ekran kartı 2 Fanlı - T-force ddr4 3200mhz 8x8 16gb rgb dual kit ram -Samsung evo plus 970 250gb m2 ssd...
  13. E

Bilgisayar Ederi Nedir ?

sonra çok geldi yazdım 3600
  14. E

550w psu ekran kartımı beslermi

KAYNAK:SİNAN ABİNİN GÜR SAÇLARI 1690460496 beslemez
  15. E

Bilgisayar Ederi Nedir ?

ekrqan kartı iyi
Geri