Termal macunlar yeni kapak açıkken sıcaklıklarda bir sıkıntı yok ama kapatınca her ikiside 80 lerde dolasiyor
1745939494
Termal macunlar yeni kapak açıkken sıcaklıklarda bir sıkıntı yok ama kapatınca her ikiside 80 lerde dolasiyor
Asus gt 730 2 gb ekran kartı
8 GB ram
120 GB SSD
160 GB HDD
300watt PSU
H110 anakart
İ5 6. Nesil 2.80 ghz
Bilgisayar özellikleri bunlar 60 Hz monitör ile birlikte 4000 TL teklif ettiler satılır mı sizce ucuza mi veriyorum?
Arkadaşlar kendim yaptım herhangi bir sıkıntı olmadı abim 50 TL lik kıytırık macun almış ama o bile işimi gördü 70 lerde düştü sıcaklık. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar abim kıytirik bir macun almış power Master diye hiç yoktan iyidir dedim kullandım 70 lerde gezmeye başladı içindeki macun toz olmuş bildiğin teşekkürler yardımlarınız için.
İkinci el bir bilgisayar aldım ekran kartı fazla ısınıyor bilgisayar tamircisi ekran kartı ve işlemci termal macun bakımı için 750 TL fiyat verdi makulmudur acaba.
12000 TL üzerinden satıcı ile anlaştım fiyat nasıl adamla görüntülü konuştum kargo ile gönderecek herhangi bir sıkıntı olur mu
https://shbd.io/s/Jk5jWp1I
Sahibinden param güvende üzerinden İkinci el masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum Max 12 bin çıkabilirim önerilerde bulunursanız sevinirim link üzerinden:)