Selamlar, 4K da BF6 oynuyorum ıslemcım 9700x ekran kartım 9070XT. Biraz performans arttırma arayısındayım ufak ufak %1-2 lik artıslar ve FSR ile guzel degerler yakalayabilirim diye düşünüyorum. 6000 MHZ 28-36-36-76 zamanlamalı A-Die Ramlerim var. Öneriniz var mı arkadaşlar daha iyi bir...
C1000 ile lian li arasında kalmıştım hocam. Hw bunkers de ortalama fan gürültüsü olarak Lian Li daha iyi demiş. Ancak c1000 neredeyse 620W a kadar fan acmıyor gibi duruyor 6 db altında ses seviyesi. Nasıl Lian Li daaha sessiz denilmiş ortalama da anlamadım.
Lian li filtrelerinin kaliteli...
şarjı fn + b ile bakılıyor kablosuzda. Ben sadece esc nin sağındaki ışığın bir işlevi olup olmadığını merak ediyorum. Batarya değilse bomboş bi gösterge :)
Yazılımı indirdim ayarlarda tap diye bir seçenek var ne işe yarıyor ? Tap açık yapınca 10-127 arasında bir hassaslık seviyesi seçtiriyor ne işe yarıyor bu ayar ?
Ajazz ın mouse ile birlikte bu klavyeyi kablosuz olarak kullanabilen var mı ? Sanırım 2.4 ghz bantları çakışma yapıyor klavyenin kablolu modunda sorun yok ama klavyeyi kablosuz olarak kullanınca örneğin bir defa 2 tuşuna basınca sanki 12 kere yazmış gibi hareket ediyor. Bunu genellikle mouse da...
Evet şimdi beyaz olanda geldi... Leabog Reaper switch ile geldi.
Normalde ben sessiz olmalarından dolayı membran klavye kullanan biriydim mekanik klavyeler gerçekten çok sesli ancak bu kampanyaya dayanamadım farklarını da tam anlayamadığım için ikisini birden almıştım :)
Siyah olan klavyede...