emre973728 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri Ram tavsiyesi laptop için

Merhaba arkadaşlar 8+8 16GB olacak şekilde laptop için ram almak istiyorum öneride bulunabilir misiniz? Aşağıdaki ram nasıl alınır mı? https://www.pazarama.com/corsair-vengeance-8gb-ddr4-3200mhz-cl22-tek-modul-sodimm-notebook-ram-cmsx8gx4m1a3200c22-p-840006640615?magaza=dey-elektronik 1735879657...
  2. E

Öneri Bu Ram fırsat ürünü olabilir mi?

Evet iki adet alacak şekilde düşünmüştüm fakat çok acele konu açmışım daha uygun olanları var ve mediamarktta 40₺ kargo ücreti de varmış daha uygun olan linki paylaşıyorum 1733895336...
  3. E

Yardım Türk Telekom binama fiber altyapı çekme işlemlerine başladı

Fiber kablonun beyaz olması ile sarı olması arasında bir fark var mıdır? Bende beyaz fiber kablo var merak ettim konuya denk gelmişken
  4. E

Öneri Bu Ram fırsat ürünü olabilir mi?

Merhaba bu ram i almalı mıyım nasıldır fiyatı çok uygun değil mi? Bana 16GB dual kit ram lazım Şahane Kasım fırsatlarını yakala! CLUB’a özel puan kazan...
  5. E

Yardım Ölü piksel ve ıps glow hakkında

Tamamdır şimdi oldu bende baya şaşırmıştım :D ama yinede videoda olsa attığınız ürünün kalitesi belli oluyor gayet iyi ama ben monitör bakmıyorum hocam o yüzden pek işime yaramaz linkler sağolun yinede monitör alacak olursam bakarım
  6. E

Bu attığınız resimdeki ürün nedir daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Kamera ayarlarında bir değişiklik yaptınız mı hocam sanki ekran kapalı gibi valla baya temiz görünüyor o zaman bendeki baya fazla dediğiniz gibi ben forumlarda daha fazla olanları gördüm bendeki iyi diyordum ama böyle olması...
  7. E

Teşekkürler iyi geceler dilerim
  8. E

Doğru aslında direk iade hakkım var. Ayrıca birde şu var satıcı ürün açıklamasında Windows 11 Home olarak belirtmiş her mağazada her satış sitesinde ama ürün W11 home single language olarak geldi bu iade işlemi yaparken işime yarayabilir mi? Olurda Satıcı zorluk çıkarırsa diye
  9. E

Sağolun cihaz bugünü sayarsam 3 günlük bu tür şeyler olması can sıkıcı oluyor. Acerin satış sonrası desteği galiba çok iyi değilmiş ama bilmiyorum şansımı denerim yeni ürünle değişimi olursa olabilir ama tamir vs gibi seçenekleri düşünmüyorum gitmesi gelmesi olsun geldiğinde bambaşka bir sorun...
  10. E

Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım ekranda bazı sorunlar farkettim emin olmak için yazıyorum bu sorunlar garanti kapsamına girer mi garantiye vermeye değer mi? En sonki fotoğraftaki ölü piksel gibi değilde bir toz lekesi gibi duruyor ve uzaktanda belli oluyor sanki panelin içinde toz...
  11. E

Yardım Ekranda ışık sızması sorunu mu var?

Işık sızması dışarıya doğru olanmış galiba bu bendeki sorun ıps glow mu oluyor kamerada çok abartı görünüyor normal gözle bakıldığında yukarda iki tane ufak sarı ışık gözüküyor garantiye girer mi alalı daha 2 gün oldu iade mi ediyim garantiye mi göndereyim
  12. E

Yardım Ekranda ışık sızması sorunu mu var?

Merhaba acer s27 1755 all in one cihazımda ekranda ışık sızması mı var anlayamadım yardımcı olabilir misiniz?
  13. E

Hangi all in one sistemi almalıyım

Masaüstüne göre daha taşınabilir oluşu ve aynı zamanda büyük ekran olması tek yekpare bir cihaz ve tabi performanstan ziyade gündelik normal kullanım için istiyorum 1732203382 Aslında acer a daha sıcak bakıyorum fiyatına göre 27” 2K olması harici monitör olarak kullanılabilmesi hdmı giriş -...
  14. E

Hangi all in one sistemi almalıyım

Selam arkadaşlar yanlış başlıkta konu açmış olabilirim eğer öyleyse kusura bakmayın. Hangi ürünü alacağıma karar veremedim yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...
  15. E

All in one mı? Laptop mu?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rx-6700-10gb-h610m-hvs-500gb-ssd-16gb-ram.html https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html...
Geri