EMRE_19 isimli üyenin son içerikleri

1. EMRE_19

Yardım Taşınabilir Monitör Tavsiyesi

Beyler fiyat performans taşınabilir monitör arıyorum. Hem normal hem de dokunmatik olanlardan tavsiye edebilir misiniz? İkisi arasında kaldım. Çok pahalı olmasın tercihen. Hem masaüstünde yardımcı monitör olarak hem de dışarda laptopla beraber kullanabileceğim bir monitör modeli öneriniz var...
  2. EMRE_19

Kasanın Ön Panelini Nasıl Açarım

Üst iki tane köşeden karşı tarafa doğru çek . köşeleri tek tek aç daha sonra açılan taraflardan tutarak yukarı doğru çek. Benim kasada bu şekilde
  3. EMRE_19

Yardım 50-75 Bin TL Arası Laptop Önerisi Üniverste İçin ?

ARKADAŞLAR ÜNİVERSİTE İÇİN LAPTOP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. MİMARLIK OKUMAYACAĞIM AYNI ZAMANDA SİBER GÜVENLİK VE YAZILIMLA İLGİLENİYORUM. KURS ALACAĞIM. BANA FİYAT PERFORMANS HANGİ LAPTOPLARI ÖNERİRSİNİZ. TERCİHEN 32GB RAM, EN AZ 1 TB SSD VE İYİBİR EKRAN KARTI OLMASI.
  4. EMRE_19

Yardım RTX 5070 ve Rtx4070 Ti Super Arasında Kalıyorum Sizce Hangisini Seçmeliyim?

Nebi Akgün: Bu adamın videolarını izle. 5070 ekran kartını öneririm.
  5. EMRE_19

Yardım 2. SSD Yi Ne Yapmalıyım

Mümkün mü böyle bir şey tam olarak nereye ve nasıl takacağım. Biraz anlatır mısın? Yavaş olan Ssd yi mi takayım yoksa hızlı olanımı? Hızlı olan için birde ssd soğutucu almıştım.
  6. EMRE_19

KNK ANAKATTA BOŞ YUVA SADECE: 1 x PCIe 3.0 x1 Yuvası KALIYOR. O DA HIZI 100MB/s E DÜŞÜRÜYOR
  7. EMRE_19

Çözüldü✓ İdarelik 20-30 Bin Bandında GPU Önerisi Lazım.

KNK EKRAN KARTLARINA YAKIN ZAMANDA ZAM GELECEK. HİÇ İDARELİK BİR ŞEY ALMA, ALABİLİYORSAN DİREKT 5080'İ ALMAYA BAK.
  8. EMRE_19

2. BİR M2 SSD ALDIM FAKAT ANAKARTIM 1 TANE SSD DESTEKLİYORMUŞ. ANAKARTIM: GİGABYTE B650M S2H ESKİ SSD İM: TEAM TM8FPD001T 1TB, (Sıralı Okuma: 3528.62 MB/s, Sıralı Yazma: 2934.29 MB/s) YENİ ALDIĞIM SSD: Kioxia Exceria Basic 2TB, (Okuma Hızı: 7.300 MB/s, Yazma Hızı: 6.400 MB/s) ESKİ SSD Yİ...
  9. EMRE_19

Yardım M2 SSD Ye Soğutucu Gereklimi? Öneri?

ANAKARTIM: Gigabyte B650M S2H
  10. EMRE_19

Yardım M2 SSD Ye Soğutucu Gereklimi? Öneri?

Kioxia Exceria Basic NVMe 2TB PCIe 4.0 M.2 SSD Maksimum Sıralı Okuma Hızı: 7.300 MB/s ELİMDE BU SSD VAR . BUNA SSD SOĞUTUCUSU ALMALIMIYIM. ALMAM GEREKİRSE SSD SOĞUTUCU ÖNERİNİZ VARMIDIR?
  11. EMRE_19

Yardım 2k Ips Monitör Tavsiyesi

ASUS TUF Gaming VG27AQ5A modelinde ölü piksel sorunu var diyorlar, doğrumu?
  12. EMRE_19

Yardım 2k Ips Monitör Tavsiyesi

ELİMDE 2K 144 HZ 27 İNC IPS ASUS TUF GAMİNG VG27A MONİTÖRÜM VAR. BUNUN YANINA 2. BİR MONİTÖR ALMAK İSTİYORUM. EN AZ 2K 27 INC OLSUN İSTİYORUM. PANEL TİPLERİNİ ARAŞTIRDIM. OLED ÇOK PAHALI ZENGİN İŞİ. MİNİLED TR DE BULMASI BİRAZ ZOR VE ÇEŞİTLİLİK ÇOK AZ. O YÜZDEN IPS BİR PANEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
  13. EMRE_19

Gamesir Cyclone 2 Alınır mı

Alınır aga ben 2 tane aldım. Bayadır kullanıyorum, titreşimi falan olsun güzel. Ayrıca drift problemi yok. Uzun ömürlü. Tmr teknolojisi var mıknatıslı bozulmaz kolay kolay.
  14. EMRE_19

Yardım 2k Ips Monitör Tavsiyeleri ve Çift Ekran Deneyimi Yardım

ELİMDE 2K 144 HZ 27 İNC IPS ASUS TUF GAMİNG VG27A MONİTÖRÜM VAR. BUNUN YANINA 2. BİR MONİTÖR ALMAK İSTİYORUM. EN AZ 2K 27 INC OLSUN İSTİYORUM. PANEL TİPLERİNİ ARAŞTIRDIM. OLED ÇOK PAHALI ZENGİN İŞİ. MİNİLED TR DE BULMASI BİRAZ ZOR VE ÇEŞİTLİLİK ÇOK AZ. O YÜZDEN IPS BİR PANEL ALMAYI...
Geri