Emre_Arslan isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Galaxy Buds 2 Pro'da ANC açıkken cızırtı sesi geliyor

Anc dediğimiz şey kulaklığın mikrofandan sesleri algılayıp o seslerin zıt frekansını üretip o sesi size verir böylece sizin duyduğunuz ses azalır. Bu durumda da cızırtı olur bu normaldir. Sizin bulunduğunuz ortamlardan ya da o an gelen seslerin frekanslardan dolayı bu cızırtı artar da azalır da...
  2. E

Bina içi kapı önüne kamera lazım

her şeyden önce koridorlar ortak olan olduğu için başka kapıları görmeyecek şekilde bile olsa site yönetiminden ve komşularınızdan resmi izin istemeniz lazım
  3. E

1000Lik altyapı için uygun fiyatlı ve kaliteli internet sağlayıcısı önerisi

Yeni taşınacağım evde 1000mbps için türk telekom altyapısı var fakar fiyatlar malum 1000tl civarı ve bir öğrenci olarak o fiyatları vermem 100mbps için baktığım siteler netspeed millenicom ve türksat kablonet millenicom kurulum 720tl ve modem kirası 70 tl tarife 370tlye geliyor ama 4 ay sonra...
  4. E

Vatandan aldığım sıfır Rtx 4060 ı sarı sitede kaça satabilirim?

niye o kadar düşük mü? ederi öyle de ondan. hatta fazla bile koymuş o para gider rx6750xt ya da 6700xt alırım
  5. E

İkinci el xbox one s alınır mı? 6bin tl

6 bin çok pahalı ben 3 4 ay önce bakıyordum 4k 5k civarıydı fiyatlar
  6. E

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

bunca zamandır kartım internet alışverişine kapalıymış...
  7. E

ödeme ekranında öde dedim ödeme bilgilerini girin dedi şimdi direk site aşşağı yukarı hareket etmiyor yükleniyor gözüküyor 3d secure bile gelmedi
  8. E

1 üründen fazlası iptal sebebi direk alınamıyor niye milleti kandırmaya çlışıyorsun
  9. E

❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Wireless Pembe 2.656,96TL

sizce alınır mı bu bütçede daha iyi bir seçenek vs var mı
  10. E

Biri sıfır biri ikinci el sizce ne yapmalıyım

“şu tarz b580li olan sistemler daha iyi olur“ demişim ortalık b580 hazır sistem kaynıyor 5 5600lu olanını bulun onu seçin 1740682328 https://www.gamegaraj.com/urun/arc-5a-b580/?srsltid=AfmBOoqVEhQ9uLyCAiI_BTvwTb_ssBplwHp71I0YHclbuVWwrK2AzlS5
  11. E

Biri sıfır biri ikinci el sizce ne yapmalıyım

https://www.incehesap.com/titanium-core-tavsiye-sistem-fiyati-76611/ şu tarz b580li olan sistemler daha iyi olur
  12. E

Işlemci konusunda öneri

ekran kartını satıp yeni ekran kartı alabilirsin 2.elden.
  13. E

R5 5600 ve 5070 darboğaz

besleyebilir 5070 aşırı derecede saf gücü olan bi kart değil bildiğim kadarıyla 4070tila falan denk
  14. E

20 ADET RX580 İLE MİNİNG / 2025 YILINDA MİNİNG

ırakta nasıl uygun hocam daha geçenlerde hatta şu anda olması lazım okullar enerji tasarufundan dolayı tatil değil miydi ya da ben mi yanlış biliyorum
Geri