fiyat konusunda size katılıyorum ancak ne yazık ki ülkemizde ne tutulursa fırsat olarak görüp inanılmaz zamlar yapıyorlar. Dediğim gibi motoru alıp en az 5...
tabii ki kalite olarak japon kadar olamaz bir cf lakin sırf popüler diye fiyatını zamladıkça zamladılar r25 mt25 gibi motorları. R25 2020 şahsi fikrim...
https://www.itopya.com/xbox-series-wireless-9nesil-robot-white-gamepad_u22853
Güzel bi indirim yapmışlar ben şahsen az önce satın aldım uzun zamandır da...
yazılı bilgi vermezsen yanlış yaparsın dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunabilirler. Lakin yanlış yapıldığına dair bilgilendirme amaçlı mail atarsan ve...
Yine de kargo firmasına sor çünkü hata yapabiliyorlar başıma geldi. Ayrıca firmaya da mail at durumu detaylıca anlat mutlaka yardımcı olacaklardır. Geri...
firmadan değil kargodan kaynaklı olabilir. Hangi kargo firması getirdiyse kendilerini ara ve fazla ürün geldiğini sistemi kontrol etmeleri gerektiğini...
yurtdışı cihazlarına genelde TRde bakmıyorlar hocam istisnai örnekleri olsa da uluslararası garantisi olmasına rağmen TRde geçerli değil diyerek para...
nvidia kanadında en mantıklısı 3 fanlı 5070 olacaktır diye düşünüyorum. Amd düşünürseniz daha farklı modeller elbette var ancak uzun süredir amd ekran kartı...
yeni kart alacaksanız 5070 bence daha mantıklı hocam indirim denk getirim ti modelini bile alabilirsiniz diye düşünüyorum o bütçede. Ayrıca 3 fanlı kart her...
Sosyal medya hesabı oluşturup video atarak ve bunun reklamını vererek sayfayı büyütebilir daha geniş bi kitleye ulaşabilirsin yayıncı konusunda da bağış...
mi bandlar güzeldir sağlamdır tavsiye ederim lakin fiyatlara iyi bakmak lazım gördüğüm kadarıyla son modelde biraz uçmuşlar. mi band 8 var bende gayet...