montaj hatasından kaynaklı da olabilir. Kablolardan birisi ufak temassızlık yaptığı için de bu sorunlar karşılaşabilirsin veya her şeyden önce işlemci soğutucusunun altındaki bant sökülmediyse de bu sorunla karşılaşabilirsin bir çok farklı sebep olabilir eğer sorun psuda ise evet garantiye...
Bilgisayardan anlıyorsan eğer;
Ramleri söküp tekrar tak,
İşlemci soğutucusunun ayaklarını gevşetip tekrar sık,
Bios resetle ve hiçbir ayarı değiştirmeden ramler vs default iken kullanmayı dene,
Güç kablolarını kontrol et özellikle işlemci güç kablosunu ve anakartın 24 pin güç kablosunu söküp...
Altyapına göre Türknetin kalitesi değişiyor ben şahsen memnunum tt vdsl altyapım var hız olarak vs problem yaşamadım modem olarak Türknetin kendi modemi yok vodafone da anlaşmana göre muhtemelen iade isteyecektir yani yeni modem alman gerekebilir ancak modemi istemezlerse durum farklı olur...
benim motorum su soğutmalı hocam motoru dinlendirmek gibi bi gayem olmadı ki yaz ayında çıkmıştım bu tura. Voge r125 kullanıyorum Allah nazarlardan saklasın hiçbir sorun olmadı. Yağına (varsa) suyuna seviyelerine dikkat ettikten sonra sizin de bir şey olmayacağına eminim. Ama bu havada 800 km...
Yapılır hocam elbette yapılır ben 125cc ile 500 kmyi devirmiştim bi günde. Oturma organınızın ağrıması dışında endişelenmeniz gereken yegâne şeyin hava sıcaklığı olduğu kanaatindeyim. Gerçi bu mevsimde hava 'soğukluğu' demek daha doğru olur.
Aslında tarz meselesi ama ben şahsen 250nk tercih ederdim çünkü 2 motoru da kullanan arkadaşım var ve 250sr'ın grenajlarından daha fazla gürültü geliyor ancak 250nkdan öyle bi zırıltı gelmiyor. Çok mu berbat elbette değil ama benim için tercih meselesidir zira ben de racing seviyor olmama rağmen.
Girdiğin bilgisayarda cs dışında oyunlar da fazlasıyla oynuyorsan bu sorun oluyor hocam. Özellikle internet kafede hesabını girip cs oynuyorsan bidaha evde de girsen güven faktörün düzelmiyor. Aynı sorunu yaşıyorum ve tek sebebi bazen csyi internet kafede oynamam. Ayrıca pcde arkada çalışan bir...
Sıvı temasında tamamen kurutmadan elektriğe takarsan cihazın diğer komponentlerine de zarar verebilir bence garanti olması açısından en azından 48 saat beklesen daha iyi olur.
sen bir de muhtemelen windowsun yüklü olduğu pcnin ana diskine steam oyunlarını yüklüyorsun dolayısıyla steam harici dosyalar hayli fazla o yüzden öyle gözüküyor. 50gb zaten windowsun kendisi var bildiğim kadarıyla lol ve valorant oyunları da az yer kaplamıyor. Onun haricinde microsoft office...
kardeşim eskidendi o. Şimdi steam oyun indirirken elektrikler bile gidip gelse steam tekrar açtığında kaldığı yerden devam ediyor. Eğer iptal edersen de o zaman yüklediği kısmı siliyor kim yazdıysa sağlam kolpa sıkmış. Steam dışı yazan her şey steamdeki oyunlar dışındaki tüm programlar işletim...
Valla hocam voge buna kesinlikle el verişli. 125cc kullanan arkadaşlarım arasında hondadan sonra en az titreyen motor bendeki şu anda. Dekor olarakta özellikle grenajlarında bulunan ekstra aydınlatmalar çok hoş gözüküyor prosofinin inceleme videosunu izlerseniz (ilk attığı videoyu izleyin...