Merhaba arkadaşlar R5 5600 ve RX6600 sistemim var Valorant FPS 300-400 arası çok dalgalı seyrediyor ancak vurulup başkasını izleme durumuna geçtiğimde 600 FPS leri görüyorum bu bana garip geldi. Birde GTA 5 de 124 FPS lerde oynarken mouseu sağa sola salladığımda 50-60 lara düşüyor sizce bu...
Klasik fason üretim markalarını basıp satıyorlar aynı şekilde bir çok markanın aynı klavyesi var eğer uygun fiyat bir şey arıyorsanız Everest Eco set alın içinde klavye mouse RGB gaming kulaklık ve mouse ped var 550 TL fiyatı
Bütçesi olmayıp stok fan kullanan arkadaşlara tavsiyem bios dan fan devrini manuel yapıp 55 derecede %100 yapın benim Valorant da bile 65 dereceyi geçmiyor 60-63 arası ortalama. Bunu yapmadan önce 75 80 arasıydı. İşlemci Ryzen 5 5600
1 ay önce 2 tane zauss zr-100 aldım kasanın üst kısmına egzoz yaptım çok sesli çalışıyor ama mükemmel de üflüyor. Kasanın arkasına düğme yapıp yeni fanları sadece oyun oynarken açıcam yoksa çekilmiyor
Merhaba arkadaşlar R5 5600 ve Rx6600 sistemim var yeni aldım işlemci Valorant da 78-80 derece ısıları görüyor bende bios üzerinden 55 derece sonrası işlemci fanını tam performansda çalışacak şekilde ayarladım şuan 65 dereceyi geçmiyor tam istediğim gibi oldu kule tipi soğutucu almama da gerek...