emrebe1 isimli üyenin son içerikleri

1. emrebe1

7 days to die 2.0 sürüm sorun

yani aklına gelen her oyunu ya oynamışlığım vardır yada oynamak istiyorumdur :)
  2. emrebe1

Oyun arkadaşları arıyoruz

beraber oynayacak arkadaş arıyorsan hayatta kalma oyunları manyağı olduğum söylenir yaş 24 dc: emremrneleb
  3. emrebe1

Kick için ekip arkadaşları

beraber oynayacak arkadaş arıyorsan hayatta kalma oyunları manyağı olduğum söylenir yaş 24 dc: emremrneleb
  4. emrebe1

Oyun arkadaşları arıyorum

beraber oynayacak arkadaş arıyorum hayatta kalma oyunları manyağı olduğum söylenir yaş 24 dc: emremrneleb
  5. emrebe1

Oyunlarda tek başıma sıkılıyorum :)

6. emrebe1

Öneri Online hayatta kalma oyunu ariyorum

7. emrebe1

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ YARIN BİTİYOR HANGİ OYUNLARI ALDINIZ

8. emrebe1

7 days to die 2.0 sürüm sorun

9. emrebe1

Öneri Arkadaşlarımla oynayabileceğim survival oyunlar

10. emrebe1

7 days to die oynayacak arkadas yada ekip

hala arıyor musun kral
  11. emrebe1

PC GELİŞTİRME TAVSİYESİ İSTİYORUM

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci ANAKART: ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart EKRAN KARTI: ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı SSD: WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma KASA: VENTO VG10F RGB...
Geri