emrebnl38 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çift ekran ses sorunu

Arkadaşlar rx580 ekran kartım ile çift ekran kullanmaya başladım 2 hdmı ile ama sesleri çift taraflı alamıyorum discord bi ekranda oyun bi ekranda fakat sadece discordun sesini alıyorum sadece oyunun sesi aktif değil yardım.
  2. E

Yardım PSU daki 80+ olmasının yararları nelerdir?

İşte aradığım yorum???
  3. E

toplam kasamın maksimum tükettiği güçten bahsediyorum hocam
  4. E

SSD HDD önerisi

ben sistemi 240 gb ssd ye kurdum verilerimi 1tb hdd de muhafaza ediyorum sistemim 6000 tl civarı gayet yeterli geliyo sistemim sorunsuz ve akıcı bir şekilde çalışıyor.
  5. E

Islemci onenir misiniz

eğer bütçen az ise şuanlık apu sistem destekleyen bi işlemci almanı öneririm ryzen 3 5 serisinden
  6. E

Pc donanımları değiştirme

yeterli gibi gözüküyo hocam ama ben kasa güncellemeyi hamballık olarak buluyorum seneler boyu kasayı modifikasyon ettim anladımki bir üst seviyeye geçmeden rahatlık olmuyomuş
  7. E

FOrumun mobil uygulaması

aynen mobil uygulama çok önemli anlık bildirimle forumdaki herşeyden haberdar olmak daha güzel olur. yardım ve öneri forumlarında görmek istediğim tek şey
  8. E

kasamın kullanımı şuanda 386 wat civarı demek istediğiniz bu galiba
  9. E

Beyler ucuz ışıklı misikli cam kasa önerisi

dark diamond pro tavsiyemdir çok güzel ve kullanışlı bir kasa hem ışıklı hemde altlı üstlü toz filtreli ve hava akımı çok güzel sürkile ediliyo
  10. E

arkadaşlar merak ettiğim şu psu alırken 500w 80+ yerine 500 w direk aldım 80+ sertifikası olmayan aralarında ne gibi bir fark var şimdiden teşekkür ederim.
Geri