Ne intiharı birader saçma sapan iş yapmayın sakin kal sanki bi yerden alıp biyere götürüyormuş gibi adamları onlar zaten sohbet ederler kafan dağılır sinyallere dikkat et arabayı kaldırırken gazı kökle yeterki kaldır parklarda telaş yapma acele etme hocanın dediklerine uy basit zaten bu kadar...
Ehliyeti yeni aldığım için araç kiralayamıyorum bildiğiniz gibi 2 3 sene geçmesi gerekiyor ve hafta sonu arabaya ihtiyacım var başkası adına kiralayıp aracı ben sürdüğüm de eğer çevirmede sıkıntı çıkar mı çıkarsa ne gibi bi işlem uygulanır bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
Bende satıp sıfır sistem alma taraftarıyım Bi süre daha evdeyim zaten önerebileceğiniz sistem varmı veya vatan teknosa mağazalarından gidip görüp almam daha mı mantıklı
Monitör şuan satışı yok fakat olduğu dönem 9 bin lira civarıydı p serisi ile karıştırmayın çok sağlam monitör ve ayrıca ekipmanlar ve kfg mevcut değeri çok rahat 30 eder diye düşünüyorum
1706981226
Karşı taraf vericek
30 a Bırakırdım normalde
1706980581
Yok ücretin içinde ama takas yapacağım kişi ekipman istemedi sadece monitör ve kasa karşısında vermiş olduğum laptop linkini incelerseniz görürsünüz o pc ve 5000 nakit para mantıklı mı sizce
Selamünaleyküm arkadaşlar üniversite sınavına hazırlanan biriyim şu anda elimde Masaüstü bilgisayarım var sınav hazırlık için bunu satıp laptop almayı düşünüyorum ve satarken bana gelen bir teklif var teklif şu şekilde.
Benim masa üstü bilgisayarım...
Internet üzerinden hazır sistem almıştım hazır sistemin içindeki işlemci i5 12.400 F iken bana gelen işlemci i5 12.500 sizce mağazayı arayıp durumu belirtmeli miyim yoksa gönderilen işlemci daha mı kaliteli onu mu kullanayım.
İncehesap Anneler Günü indirimi Kingston markada sahte ürün çok yapıyorlar diye birkaç yerde okumuştum güvenilir mi alınır mı?
https://www.incehesap.com/kingston-nv2-snv2s-1000g-1tb-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-59328/
Normalde bunu almıştım Hepsiburada üzerinden ama şimdi incehesabın...
500GB M.2 SSD var yeni aldığım kasamda 2. M.2 girişine bu ürünü almak istiyorum sizce mantıklı mı fiyat satıcı. Ya da indirimlerden falan daha iyi ürün bulabilir miyim...
Faturası çıkan sistemin incelemesini yaparken anakartın displayport girişi olmadığını fark ettim henüz hazırlanıyor aşamasındayken bir üst düzey anakart tercih yapabilir miyim müşteri hizmetlerini arayarak falan Parası neyse vermek karşılığında. Gaminggen tr