.emrecakmakci isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bugün son günüm bilgisayar bulmak için.

Çok teşekkür ederim 1773827909 çok sağolun değerlendireceğim 1773827961 çok sağolun değerlendireceğim.
  2. E

Kredi kartım axess ancak çok iyi bir sistem varsa kardeşimin kartını kullanabilirim onun da limiti 90 100 arası olabilir. Onda kartlar dolu isteme taraftarı değilim ama
  3. E

Yok hayır yanlış olmuş rx9070xt özür diliyorum 1773824074 Bir yayıncılık hevesim yok değil ama evet genel olarak sırf oyun
  4. E

Her şeyiyle beraber 105k olacak hocam monitör masa mouse klavye masa kulaklık ve koltuk… yani 70 80k arası diyebiliriz
  5. E

Önemli bir not: Taksit seçeneği yoksa alamam maalesef.
  6. E

Selam dostlarım bugün bilgisayar almak için son günüm sebebi de şu; Bugün bilgisayar almazsam kredi kartımı kapatma başvurum vardı kredi kartımı kapatıyorum yani en yüksek limitli kartım da bu o yüzden çok acil bir konu. Kredi kartımın 105k limiti var ayda 7-8-9k taksit ödeyebilirim. Bugün...
  7. E

1-1.2 milyon civarına araç önerisi

Hocam selam galericiyim ihaleden (gümrük ihalesi değil merak etme 😁) çok daha uygun araç getirebiliyoruz. Sistem şu; mesela otobid gibi bir yere gidip aracını satmak istiyorsun onlar da galericilere özel olan yerde ihaleye çıkarıyorlar. Demek istediğim araba almak istersen sana bütçene en uygun...
  8. E

Yurtdışı ürün sınırı

Doğrudur karıştırdım prosu 910 dolarmış 😅 slimde karar verdik yarın inşallah alacaz teşekkür ederim değerli cevaplarınız için dostlar; oyun önerilerine açığım tabii ki 😃
  9. E

Yurtdışı ürün sınırı

konsol oyuncusu değilim ama abim ps5 alalım deyince bir araştırdım oyun yelpazesi güzel lakin ps5 slim ile pro arasında kaldım
  10. E

Yurtdışı ürün sınırı

Güncel
  11. E

Yurtdışı ürün sınırı

Dostlar selamlar çok acil bir konu 2 gün sonra abim yurtdışından gelecek şuan Bangkok’ta. Ps5 ve iPhone 16 pro max getirecek Dostlarım sorularım şunlar: Bu iki cihazı aynı anda gümrükten geçirebilir mi? Ps5 için hangi modeli önerirsiniz (pro dışında) Slim mi yoksa düz ps5 mi? Arkadaşlar...
Geri