emrecansydm isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ Topladığım sistem parçaları uyumlu mu

ekran kart nvida al tuzluysa hazır sistem olarak işlemci amd ekran kart nvida tercübe konuşuyor amd ekran kart da çok başarısız işlemci den iyi intel den daha iyi
  2. E

Sizce bu klavye alınır mı?

neden peki knk
  3. E

Sizce bu klavye alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLKTHJZ/ref=asc_df_B0BSLKTHJZ1733353020000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BSLKTHJZ&linkCode=asn&psc=1 red swich ve msi marka olması dikkatimi çekti sizce alınır mı veya 2000tl bütçeye ne alınır?
  4. E

Sizce hangi kule tipi sogutucu almalıyım

kanka benim arkadaşım diyor kule alırsan en azından kaliteli bir şey al bilemiyorum 500 750 çok ucuz stok ile aynı soğutursa harbi üzülürüm
  5. E

knk le500 aslında iyi de ben 12400f işlemci ısınmıyordu çok 65 derece geçmiyor gittim termal macun değişirken soketin ayağını kırdım şuan işlemcim 80 derece korkuyorum şimdi napsam diye değiştiricem mecbur aciliyetle
  6. E

kral peki sence sıvı soğutucu alınır mı 2000tl kadar çıkarırım bütçeyi
  7. E

https://www.gaming.gen.tr/urun/407574/thermalright-assassin-spirit-120-plus-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  8. E

Arkadaşlar termal macun alıcam 3 tane arasında kaldım

mx6 aldım değerli vaktinizi ayırdıgınız için teşekkürler
  9. E

Bu kasa fiyatina deger mi

kral seni tokatlamişlar bence iptal et yine sen bilirsin şimdiden hayırlı olsun
  10. E

Bilgisayarımı yükselticem sizlere danışmak istedim donanım arşivi ailesi <3

kral sistem 280 vermesi zaten normal sadece amd nin l3 önbelliği yüksek valorant da ve cs de ondan fazla fps alıyor bende ondan dolayı takıntı dan amd geçmeyi düşünüyorum
  11. E

Bilgisayarımı yükselticem sizlere danışmak istedim donanım arşivi ailesi <3

İtopya’dan tam bu ay geçen sene, 2024 model bir sistem aldım. Sistemimde RTX 4060 ekran kartı ve i5-12400F işlemci bulunuyor. Genellikle FiveM ve Valorant gibi işlemci gücü gerektiren oyunlar oynuyorum. Ancak işlemcimin L3 önbelleği düşük olduğu için, 280 Hz monitörümden tam performans...
  12. E

Önerdiğiniz klavye var mı?

kanka peki parayı bankaya mı atıyorlar
  13. E

ben rival 3 birde clove 2 kulaklık aldım şimdi 1721563593 knk sayf giriyom indirim yok 1721563655 kanka sayfaya girdim indirim yok nasıl alıcam peki geri alma paramı
  14. E

logitech alıyorum o zaman geçiyorum kral
Geri