emrecantznlp isimli üyenin son içerikleri

1. emrecantznlp

3060ti ekran kartı gta5 donma

sistemin donamamsı lazım ama anlam veremedim ekran kartı 3060ti işlemci ryzen 5 7600 32 GB RAM
  2. emrecantznlp

Logitech Z2300 bas için ses yalıtımı

2 ci el satılıyor bazen 2+1 lerin kralı olduğu için kolay kolay satmyıor kimse cam çerveve sallıyor bende o yüzden bası çok kuvvetli altına ne koyabilirim diye düşünüyorum aşşa kata ses gitmeesin diye
  3. emrecantznlp

Başlık da yazıyor kanka logitech z2300 :)
  4. emrecantznlp

Arkadaşlar merhaba, şu an müstekil bir evdeyim fakat beylikdüzüne taşınıyorum siteye ve kullandığım ses sistemi 2+1 olmasına rağmen çok çok kuvvetli özellikle bas çok güçlü ve basın o komşulara verdiği sesi nasıl azaltabilirim? Odamı komple ses yalıtımı yapamıyorum sadece basın altına falan ne...
  5. emrecantznlp

Anakart da RAM ve ekran kartı ışığı yanıyor

Dostum bir de pc açarken bu EZ debug bir kaçı yanıp sönüyor sanırım kontrol ediyor değil mi
  6. emrecantznlp

Saçmalıkla ne alakası var kardeşim hata var mı yok mu bunu soruyoruz. 1602197153 Teşekkür ederim dostum hayırlı geceler
  7. emrecantznlp

Arkadaşlar merhaba, dediğim gibi RAM'lerin üstündeki ışık yanıyor. XMP açık ve ekran kartının altında da yanıyor. Bunlar normal sanırım, değil mi? 1 senedir böyle kullanıyorum.
  8. emrecantznlp

Kasa için kontrolcu fan önerisi

Arkadaşlar merhaba belirttiğim gibi işlemcim 80 dereceleri görüyor arada ama odamın sıcaklığı tahmini 27-30 derece ve kasam alt taraf da pek de hava almıyor şimdi kasamı üste alacağım ve 2 tane de fan almak istiyorum kasamın üstüne takacağım biraz da olsa faydası olur sanırım bütçe 150-200...
Geri