Daha önceki yıllarda Pc ile bağlanırken hiç sorun yaşamazdım geçen yaz pcye format attım ve ondan beridir beni oturum açma ekranına atmıyor manuel girmeye çalışınca da böyle diyor. Telefondan bağlanıyorum bir sorun olmuyor ama pcden bağlanmak istiyorum çözümü nedir?
Kendim şu anda huawei matepadd 11.5 kullanıyorum ve devletin öğrenci indirimini kullanırsam o çok uygun bir fiyata geliyor ve gayet memnunum. Şu anda kız arkadaşım da dersleri için kullanacağı bir tablet arıyor ve huawei'de google servislerini g box üzerinden kullanabilmek bazen sorun yaratıyor...
Evet oynanmış oldukları baya bariz zaten sadece kullanan varsa bilgi almak istiyorum tavsiye ederler mi yoksa gidip normal kamera almak daha mı çok işime yarayacaktır?
Kız arkadaşımın çok istemesi üzerine bir retro kamera almayı düşünüyorum ama ne kameralar hakkında bir bilgim var ne de fiyatları. Daha önce almış veya kullananlar yardımcı olabilirse çok sevinirim Instagram reklamlarından alıp paramı çöp etmek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Evet neredeyse birebir aynı mouse ama ben kullanıcı olarak yorum yapıyorum ve çok memnunum performansından , üstüne üstlük servis desteği vs konusunda da baya iddialilar bence alınabilecek en mantıklı ürün şu anda bu 2000tl bütçe ile.
1748107879
Bluetooth ile kullanmadım ama kablosuz kullanımda...
İyzico indirimleri ile baya uygun fiyata da geliyor, ben de donanım arşivi Instagram storyisinden görüp almıştım yeni bir ürün ama çok kaliteli ve kullanışlı 1.5 haftadır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...
Merhabalar kız arkadaşımın gönderdiği reels sonrası ürün çok hoşuma gitti ona sürpriz olarak almak istedim ama ürünün Türkiye fiyatı 8500 tl kendi sitesinde ise 70 dolar ama sorun şu ki Türkiye'ye kargo seçeneği yok Kıbrıs var sanırım en yakın. Nasıl sipariş verebilirim acaba bunu yapabilecek...
Arkadaşlar merhaba pedere geçen sene Xiaomi Türkiye garantili Redmi note 13 pro aldım 1 sene kullandı ve çakma çıktı iade ettim şimdi tekrardan telefon istiyor iş için de kullandığı için batarya ve ses kısmına ekstra önem veriyor ,var mı aklınızda şunu alırsan 13Prodan daha iyi olur diyeceğiniz...
Çok aşırı profesyonel oyun oynamıyorum ancak ortalama bir klavye ve mouse istiyorum internette çok fazla çeşit olduğundan kullanan ve fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlardan yardım istiyorum. Bütçe 1000-1500 tl dediğim gibi profesyonel ekipmanlar aramıyorum fiyat performans olması...