Emrecoskn16 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Gamepower rapid q max alınır mı

Öneriniz var mıdır
  2. E

Daha yüksek hz monitör öneriniz var mı
  3. E

Yeni monitör arıyorum 10 12 bin tl bandında gamepowerin bu modeli dikkatimi çekti 300hz 0.5ms 2k olduğu yazıyor sizce alınır mı...
  4. E

Çözüldü✓ Hangi marka 9070xt daha iyi

Rx9070xt siparişi vereceğim saphire nitro plus mı daha iyi asus prime modeli mi
  5. E

Kaç watt psu almalıyım

1350 watt çok yüksek olmaz mı bilmediğimden soruyorum
  6. E

Kaç watt psu almalıyım

Ryzen 9 7950x işlemci 3 fanlı rgb sıvı soğutma ve rx 9070xt ekran kartı aldım geriye sadece kasa ve güç kaynağı kalfı fakat kaç watt almam gerektiğini kestiremedim yardımcı olursanız sevinirim
  7. E

700watt kasa önerisi

700 watt psu olan kasa alacağım 4-5 bin tl bandında öneriniz var mıdır
  8. E

Frisby marka kasa&psu alınır mı

öneriniz var mıdır 700 watt psu lazım mümkünse 4000tlyi geçmesin
  9. E

Frisby marka kasa&psu alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/frisby-gl-300-gaming-mesh-kasa-rgb-fan-750w-80-bronze.html vatanda böyle bir kasa buldum boş kasa ve psu ihtiyacım mevcut fakat markadan emin değilim fikriniz nedir
  10. E

İşlemciye uygun ekran kartı önerisi

Bütçe sınırı yok hocam güzel çalışması uygundur
  11. E

İşlemciye uygun ekran kartı önerisi

Merhabalar ryzen 9 7950x işlemci aldım uygun ekran kartı önerisi var mıdır amd istemiyorum
  12. E

İşlemci Anakart uyumu

AMD Ryzen 9 7950X işlemciye örnek olarak gigabyte b650m anakart takılır mı anakartı nasıl seçmeliyim
  13. E

Çözüldü✓ Trendyoldan kasa alınır mı?

hocam yazmamışlar soru kanalından sormam gerekir sanırsam
  14. E

Çözüldü✓ Trendyoldan kasa alınır mı?

Trendyolda peşin fiyata 6 taksit kasa buldum fakat bi çekincem mevcut sizce alınır mı https://www.trendyol.com/msi/12gb-rtx4070-gaming-pc-ddr5-ryzen-7-7800x3d-32gb-ddr5-ram-1-tb-m-2-ssd-sivi-sogutmali-p-847543411?boutiqueId=61&merchantId=255349&filterOverPriceListings=false&sav=true
Geri