emrecvo isimli üyenin son içerikleri

1. E

Hyperx pıt pıt ses geliyor

hyperx 3 wireless kulaklık var bende çıt pıt sesler geliyor oyundayken, daha düne kadar bir sey yoktu kulaklıkda hemen hemen yeni 1 ay oldu sorunun çözümü nedir yardımcı olabilir misinz
  2. E

Hyper x cloud 3 wireless ses kesiliyor

geçen gün kargosu elime ulaşan hyper x cloud 3 wireless kulaklığın ilk dakikaların da sıkıntı yoktu alışmaya çalışıyordum vs. 1 saat sonra fps oyunlara girdiğimde kulaklık da ani bi ses gitmesi cızırtılı bi ses gelmeye başlıyordu çok garip bi ses nedir bilemiyorum.. düzeltmenin bir yolu var mı...
  3. E

Rx 7800xt, Ryzen 7600 darboğaz

Rx 7800xt, Ryzen 7600 darboğaz yapar mı arkadaşlar
  4. E

HAZIR PC ALICAM YARDIM

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-freya-ryzen-5-7600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-sapphire-radeon-pulse-12gb-rx7700xt-sistem-tavsiyesi-p-35896?srsltid=AfmBOoryHV8CMSmXa1iwO7XDQI9XW40Cltd45o95w9XM9LZ18Kni6HBX şu link de ki pc nasıl beyler 1tb ssd çekicem işlemci soğutucu olmasa olur mu ya de ne olmalı
  5. E

SANIRIM 2. EL PC ALIYORUM

memleketin çivisi çıktı neyi düzgün ki. yazın 32ye 4070li sistemler satıldı diyosun ama o günlerde asgari neydi ekran kartı fiyatları neydi ne oldu malesef ki ivme hep yukarı yönde. heves ettim bi sistem aliyim dedim kursağımda kalıcak gibi 50 kere düşünmeden hareket edemiyosun..
  6. E

allah icin su paylastığım sistemin aynısı veya yakınını toplanmıs sıfır bi yerde bulup linkler misin
  7. E

Ya piyasa balon ya da ben anlamıyorum 30un altında böyle bi sistemi satacak adam varsa dakikkasın da aliyim
  8. E

Altta ki görsel de ki sistem 1 senelik aktif olarak 2024ün nisan ayında kullanmaya başlamış. Ben sistemi bayağı beğendim 0 almaya çalısam param yetmicek 34bin bütçem vardı şansıma 34e ilana koymus sizce mantıklı mı?
  9. E

2.el pc alıcam mantıklı mı

ben söylemedim say 36ya anlastık o zaman :D
  10. E

36.000 fiyatı, her seyi tek tek topladığımda ortalama 42k oluyor almak mantıklı da geliyor tam istediğim sistem. psu önerin var mıdır?
  11. E

alttaki görsel de ki sistemin sizce ederi nedir 6 ay kullanıldığı söylüyor 2.el olurunu merak ediyorm bir de sistem iyi mi?
  12. E

Amd ryzen 7 9700x işlemci, 4060ti

amd ryzen 7 9700x işlemci, 4060ti ekran kartı dar boğaz yapar mı
Geri