hyperx 3 wireless kulaklık var bende çıt pıt sesler geliyor oyundayken, daha düne kadar bir sey yoktu kulaklıkda hemen hemen yeni 1 ay oldu sorunun çözümü nedir yardımcı olabilir misinz
geçen gün kargosu elime ulaşan hyper x cloud 3 wireless kulaklığın ilk dakikaların da sıkıntı yoktu alışmaya çalışıyordum vs. 1 saat sonra fps oyunlara girdiğimde kulaklık da ani bi ses gitmesi cızırtılı bi ses gelmeye başlıyordu çok garip bi ses nedir bilemiyorum.. düzeltmenin bir yolu var mı...
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-freya-ryzen-5-7600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-sapphire-radeon-pulse-12gb-rx7700xt-sistem-tavsiyesi-p-35896?srsltid=AfmBOoryHV8CMSmXa1iwO7XDQI9XW40Cltd45o95w9XM9LZ18Kni6HBX
şu link de ki pc nasıl beyler 1tb ssd çekicem işlemci soğutucu olmasa olur mu ya de ne olmalı
memleketin çivisi çıktı neyi düzgün ki. yazın 32ye 4070li sistemler satıldı diyosun ama o günlerde asgari neydi ekran kartı fiyatları neydi ne oldu malesef ki ivme hep yukarı yönde. heves ettim bi sistem aliyim dedim kursağımda kalıcak gibi 50 kere düşünmeden hareket edemiyosun..
Altta ki görsel de ki sistem 1 senelik aktif olarak 2024ün nisan ayında kullanmaya başlamış. Ben sistemi bayağı beğendim 0 almaya çalısam param yetmicek 34bin bütçem vardı şansıma 34e ilana koymus sizce mantıklı mı?